Skip to main content

Nume nou în distribuţia comediei Camera 609 de la Antena 1. A jucat în serialul Profu'

 
Nume nou în distribuţia comediei Camera 609 de la Antena 1. A jucat în serialul Profu'

Nume nou în serialul de comedie Camera 609. Este vorba de actriţa Daria Pentelie, care se alătură distribuţiei semnate de Ruxandra Ion şi Dream Film Production.

Publicitate

Daria Pentelie a mai jucat în producţii precum Profu' (difuzat la Pro TV în 2019), Odată pentru totdeauna (2022)  şi Legaţii (2022).

În serialul de la Antena 1, Daria o va interpreta pe Iulia Cernea, fosta logodnică a lui Victor Pop (Matei Negrescu).

Din momentul în care Iulia reparare în viaţa fostului iubit, în urma unui complot organizat de către Vlady (Răzvan Krem Alexe) şi Luminiţa (Anca Androne), relaţia Evei (Anda Sârbei) cu Victor va fi testată, însă asta nu este tot: tânăra are un secret care le va da viaţa peste cap tuturor.

Ce spune Daria despre noul personaj?

„Reprezint un fost capitol din viaţa lui Victor, însă vin la pachet cu nişte veşti care sper să pună măcar o virgulă acolo unde povestea dintre noi a pus punct!”.

Daria Pentelie va putea fi urmărită începând din episodul care se va difuza în aceasta seară, de la 20.30, la Antena 1.

Protagoniştii serialului sunt Anda Sârbei (Vlad) şi Matei Negrescu (fost concurent la Insula iubirii, difuzată la Antena 1. Producţia este realizată după formula turcească No:309.

Citeşte şi: FOTO: Cine sunt protagoniştii noului serial de pe Antena 1 - Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Actriţa în rol principal a jucat în Vlad, de la Pro TV

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus