Skip to main content

Încă un nume nou vine în serialul Lia. A jucat şi în Adela, tot la Antena 1

 
Încă un nume nou vine în serialul Lia. A jucat şi în Adela, tot la Antena 1

Un nume nou se alătură distribuţiei serialului Lia - soţia soţului meu, la Antena 1. Este vorba despre actriţa Ioana Abur, care a jucat şi în Adela, produs de Ruxandra Ion.

Publicitate

În Lia, Ioana Abur o va pune în scenă pe Elena Maxim, deţinătoarea unei agenţii de impresariat fotomodele. Pe Ioana Abur o vom putea în episodul de mâine seară, de la 20.30, la Antena 1.

Ioana Abur, despre noul personaj:

"Sunt foarte fericită şi onorată să fac parte din noua productie marca Ruxandra Ion, născută din aceeaşi pasiune pentru poveşti frumoase, pline de iubire şi emoţie şi în care oamenii se regăsesc.

Ma simt privilegiată să joc alături de actori talentaţi, mulţi dintre ei prieteni dragi, cu care m-am mai intersectat de-a lungul timpului şi în alte proiecte.

E foarte simpatic, de exemplu, să mă găsesc faţă în faţă cu Ioana Blaj, cea mai bună prietenă a mea din Adela, de data asta în tabăra adversă. Elena Maxim, personajul meu, e o femeie puternică, independentă, cu simţul umorului, care a ajuns să conducă o afacere de succes prin propriile puteri.

Elena are fler, intuiţie şi nu se teme de nimeni şi de nimic. Abia aştept să mă aventurez în lumea ei şi să mă las "contaminată" de forţa şi de încrederea pe care le degajă."

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus