Skip to main content

„Nuntă pe bani”, filmul lui Mircea Bravo, în topul vizionărilor pe Netflix România

 
„Nuntă pe bani”, filmul lui Mircea Bravo, în topul vizionărilor pe Netflix România

 

Publicitate

Netflix dominat din nou de un film românesc. „Nuntă pe bani”, lansat toamna trecută de Mircea Bravo, este primul în topul celor mai urmărite filme pe platforma Netflix România. 

Intrat recent pe Netflix, pe 7 februarie, filmul de comedie al lui Mircea Bravo a ajuns rapid în topul celor mai urmărite filme de pe platforma. Nuntă pe bani este cel de-al doilea film al lui Mircea Bravo care intră pe Netflix şi care ajunge numărul unu în topul celor mai vinzionate filme de pe Netflix România. Anul trecut, tot în februarie, Mircea Bravo era în top cu „Mirciulică”. 

Filmul de comedie a reuşist să depăşească producţii cunoscute precum „Diavolul se îmbracă de la Prada”, „Jurassic World: Dominion”, „The Punisher”, „Sunt un mic ticălos” şi „Minionii”. 

Nuntă pe bani îi are în distribuţie, pe lângă Mircea Bravo, pe Alexandra Spătărelu, dar şi pe Bunica din Chinteni (tanti Lenuţa), comediantul Ionuţ Rusu, Bob Rădulescu (cunoscut ca Haurenţiu), Dan Chiorean („Mirciulică”), Adrian Cucu („Mirciulică”), Elena Ivanca („Mirciulică”).

Nuntă pe bani îl are ca personaj principal pe Mircea (interpretat de Mircea Bravo), un tânăr care urăşte nunţile şi care nu se fereşte să facă public acest lucru.

Din cauza unor decizii greşite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluţie pentru Mircea rămâne propria nuntă.

Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, naşi şi invitaţi, cu scopul de a face un business cât mai profitabil.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus