Skip to main content

Oana Lovin, emisiune la televiziunea lui Pandele. La miezul nopţii

 
Oana Lovin Metropola TV
Oana Lovin Metropola TV

Videochatista Oana Lovin va avea emisiune la Metropola TV, postul de deţinut de primăria Voluntari condusă de Florentin Pandele. Emisiunea sa debutează azi şi va fi difuzată la miezul nopţii, de la ora 23:30 până la 00:30. 

Publicitate

Producţia se numeşte „Ne-am/Neam trezit!” şi este prezentată drept  „proiectul tv care va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, conform unui comunicat al postului. 

Despre emisiune, Oana Lovin spune: 

„Trebuie să recunosc că nu m-am văzut făcând televiziune vreodată, dar faptul că va fi o altfel de emisiune, o emisiune în care se pune reflectorul pe cetăţeanul de rând, pe situaţia de facto a României cu bune şi cu rele, m-a făcut să accept această colaborare fără să stau prea mult pe gânduri.

Acest proiect tv va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, a spus aceasta. 

Oana Lovin, făcută celebră de România TV şi Antena 3

Oana Lovin este o figură controversată, fiind unul dintre cei mai vehemenţi protestatari contra restricţiilor anti-Covid. A avut des derapaje la televizor, în special la România TV, dar şi la Antena 3. De altfel, cele două posturi TV, în special RTV, i-au promovat intens mesajele. 


Citeşte şi: Mesajul cu #caine de pe Cocor, plătit de o persoană fizică. Oana Lovin, legată de proiect


Citeşte şi: Antena 3, bună de plată din cauza videochatistei Oana Lovin. Şi a Danei Budeanu. Membru CNA: „Astea nu sunt emisiuni, sunt execuţii!”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • JFK JFK
    Nu se intersecteaza cu slujba ei de pe Onlyfans? :)))
  • Ion Ion
    Se zice ne am sculat, sexoasa vieții de apoi
  • Iuli Iuli
    “ proiectul tv care va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, conform unui comunicat al postului.

    Da! Trezirea! Cum se face că fix PSD a încercat și amețit poporul român de 31 de ani? În mare parte este vina lor pentru că au vândut și au distrus România.
    CNA încă doarme? Cum este posibil așa ceva? Sau oamenii din voluntari? Sunt de acord ca această prostituată (sigur practică și in privat) să apară la TV și să fie plătită din bani publici?

    Trăim în România și asta de ocupă tot timpul.
  • Adi Adi
    Mai oameni buni, asta nu e aia care face ***??? Cum nu stiati? Căutare Google sa vedeți....tot! Oare va geme la fel și pe banii statului?
  • SERBAN PASCU SERBAN PASCU
    Cum se poate angaja o asemenea persoana intr- o televiziune ???? Dar la PANDELE totul este posibil !!! Mai bine o angaja pe doamna Primar (sotie ) ca poate asa mai se descarca si ea. Stie oare PANDELE ce poama a angajat in persona Oanei Lovin ? Dar nu cred ca il intereseaza. Auzi emisiunea va avea un rol de " rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”. Auzi vorbe aruncate in vant.
  • RzV RzV
    Astea sunt valorile tarii si oamenii ce merita sa fie vocea poporului.
    Altii se chinuie prin facultati sa devina oameni de TV si nu ii baga nimeni in seama si altii daca au putin gura mai mare si isi sacrifica corpul pentru a putea iesi in evidenta devin marile vedete si oameni pe care sa ii ascultam.
  • mihai mihai
    Uite pe ce se duc banii primăriei Voluntari și de ce era supărat pandele că pierduse firea fotoliul de primar al Bucureștiului unde se învârt sume mult mai mari. Plus că dimineața pe postul lui se transmite slujba de la biserică, iar după miezul nopții are operatoarea PC emisiune de învârtoșare a spiritului blegit al neamului românesc. Curat murdar, coane Caragiale!
  • jk jk
    Pai si Medelin si Garcea?

Trimite un comentariu

sus