Skip to main content

OLX devine clientul agenţiei Bad Habits. E prima data când OLX are agenţie de social media

 
Echipa Bad Habits
Echipa Bad Habits

Agenţia de advertising Bad Habits (fondată în 2021) devine agenţia de social media pentru OLX (platformă de vânzare-cumpărare).

Publicitate

În urma unui pitch organizat în 2022, la care au participat trei proiecte, Bad Habits anunţă parteneriatul cu OLX. Este prima dată când OLX are agenţie pentru partea de social media.

Colaborarea dintre Bad Habits şi OLX vizeză dezvoltarea strategiei digitale şi crearea de conţinut pe TikTok, Instagram, Facebook şi noi canale.

Andreea Stoican-Popescu, Senior PR & Campaign Manager OLX România, Bulgaria, Portugalia:

"OLX este mai mult decât cea mai mare platformă de vânzare-cumpărare din România. Suntem de asemenea un brand puternic ancorat în spiritul românesc, local, suntem digitam natives. E o bucurie să anunţăm noi parteneriat cu Bad Habits, una dintre cele mai inovatoare. echipe de digital din România.

Începem deja să vedem extraordinare ale parteneriatului început cu ei şi nu uităm cu optimism către iniţiativele noastre viitoare în spaţiul digital. Echipa de marketing OLX crede cu tărie în parteneriatul proprietare-brand şi fiecare account manager sau creativ care lucrează pentru brandul OLX este parte din echipă."

Fondatorii Bad Habits sunt:

  • Arnold Vieru
  • Cora Diaconescu
  • Mihai Nistor

Echipa Bad Habits:

„Câştigarea pitch-ului OLX este o realizare foarte importantă pentru noi şi nu demonstrează că viziunea Bad Habits şi abordarea canalelor de digital şi social media pe care o propunem sunt unele cu care brandurile rezonează şi în al cărei potenţial cred.

Este foarte motivant pentru toată echipa şi dăm astfel startul unui parteneriat ghidat de 2 misiuni: comunicare relevantă pentru milioanele de consumatori OLX şi cu rezultate de impact pentru brandul nr. 1 pe acest segment.”  

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus