Skip to main content

FOTO. De azi. S-a lansat One World Radio România, postul de radio al festivalului Tomorrowland. Ce grilă are şi pe ce frecvenţe se aude

 
Foto: One World Radio
Foto: One World Radio

FOTO. S-a lansat One World Radio România (fostul Vibe FM). Noul post de radio al festivalului Tomorrowland se poate asculta începând de astăzi.

Publicitate

One World Radio se aude în FM pe frecvenţa 92,1 FM în Bucureşti. Mai poate fi ascultat şi în Bacău (90,6 FM), Buzău (102,7 FM), Oneşti (91,1 FM), Tulcea (90,2 FM) şi Zimnicea (96,1 FM).

Postul de radio are şi emisiuni transmise din Bucureşti, dar şi din alte oraşe ale lumii precum Bruxelles, Londra, Texas şi Sydney.

Principalele programe ale postului One World Radio România:

DJ-ul olandez Armin van Buuren dă startul weekend-ului cu „Weekend Kick-Off”, în fiecare vineri

Surorile DJ australiene NERVO prezintă „Tomorrowland Top 30” în fiecare vineri şi sâmbătă, un rezumat al celor mai populare 30 de hituri dance selectate de People of Tomorrow

Austin Kramer are propria sa emisiune săptămânală „UNreleased with Austin Kramer”. În fiecare luni, Austin selectează 10 piese nelansate încă din toate genurile pentru a le difuza în premieră, transformând emisiunea sa de 30 de minute în locul ideal pentru a descoperi noi talente, toate acestea servind drept o platformă de lansare perfectă atât pentru artişti consacraţi, cât şi pentru noi talente.

DJ-ul belgian M.I.K.E. Push are propria sa emisiune lunară de la New York, în timp ce alţi artişti de top, precum popularul  DJ australian Timmy Trumpet, DJ-ul danez MORTEN (din Miami) şi veteranul DJ olandez Laidback Luke (din New York), au şi ei propria lor emisiune în fiecare lună.

Programul zilnic este completat de următoarele emisiuni:

  • „Daybreak Sessions” de la 07:00 la 12:00 cu Justin Wilkes (Londra)
  • „Around the World” de la 12:00 la 13:00 cu Camille Pollie (Bruxelles)
  • „United Through Music” de la 13:00 la 19:00 cu Adam K (Londra)
  • „Celebrate The Magic” de la 19:00 la 21:00 cu Greg Jake (Texas)

„Este absolut minunat să vezi cum Tomorrowland vine tot timpul cu proiecte noi, inovatoare, şi nu se limitează doar la reţete clasice, cum ar fi de exemplu un simplu show radio. Mixând conţinut live şi de tip on-demand, alături de cele mai tari şi importante momente de la Tomorrowland de-a lungul anilor, One World Radio are o abordare unică care îl diferenţiază faţă de restul radiourilor.

De abia aştept ca în fiecare vineri să-mi încep weekend-urile pe 92,1 FM, frecvenţa One World Radio, alături de fanii din România, a declarat Armin van Buuren, supranumit şi regele olandez al trance-ului.


One World Radio este fostul Vibe FM

Reprezentanţii Vibe FM au obţinut la CNA schimbarea denumirii radioului şi a grilei. S-a întâmplat în şedinţa din 15 iunie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

 

GALERIE FOTO. Cum arată noul post One World Radio

 

CITEŞTE ŞI: CNA. Vibe FM va avea un nou nume. Revine la dance şi devine partener cu festivalul Tomorrowland

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Wow, ce veste buna! In sfarsit avem din nou un post de radio decent cu muzica electronica, dupa ce am pierdut Vibe FM in 2015. Pe Dance FM auzeam in proportie de cel putin 60%, cred, remixuri dupa hituri cunoscute, nu mi se pare ca satisfacea nisa de muzica electronica. Chiar sunt curios sa vad cum va afecta miscarea asta audientele atat ale Vibe FM, cat si ale Dance FM.
  • dorin dorin
    in mod oficial VIBE FM a fost desființat. R.I.P. VIBE FM. ce difuzează acum e doar o preluare de la alții... Dacă tot e pe tematica unui festival de muzică, mă distrează teribil că nu există cel puțin unul pentru festivalurile naționale, Untold, Neversea, dar in schimb un post in FM pentru un festival care nici nu se organizează la noi. TARE!
  • Ell Ell
    Foarte buna idee asta, sa revii la muzica dance la Vibefm si chiar o asteptam demilt.
    Acum insa, panica la DanceFM! Asta daca sunt realisti. Daca nu, vise placute le doresc :))
    Trebuia o alternativa pe piata asta fiindca oricum DanceFM s-a dus de mult pe campii cu prea multa muzica undeground. Cred ca cine ll asculta o face ca nu are alternativa. De data asta insa ea exista si va face lucrurile foarte interesante.

Trimite un comentariu

sus