Skip to main content

Oppenheimer, nominalizat la premiile Oscar, va fi disponibil şi în România. Cine îl difuzează online

 
Oppenheimer, nominalizat la premiile Oscar, va fi disponibil şi în România. Cine îl difuzează online

Blockbusterul Oppenheimer în care joacă Cillian Murphy, nominalizat la Oscar pentru rolul lui J. Robert Oppenheimer şi Emily Blunt în rolul soţiei sale, biologul şi botanistul Katherine „Kitty” Oppenheimer, va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe platforma de streaming SkyShowtime din 21 martie.

Publicitate

Realizat pentru marile ecrane pe baza unui scenariu scris de regizorul Christopher Nolan, nominalizat la Oscar, Oppenheimer propulsează publicul în culisele minţii fizicianului teoretician J. Robert Oppenheimer, a cărui lucrare de referinţă, în calitate de director al proiectului Manhattan de la Laboratorul Los Alamos, este crearea primei bombe atomice.

Un eveniment cinematografic fără precedent, Oppenheimer are o distribuţie de vedete care îi include pe Matt Damon, câştigătorul premiului Oscar, Robert Downey Jr., nominalizat la Oscar, Florence Pugh şi Josh Hartnett, nominalizaţi la Oscar, cât şi pe câştigătorii Oscarului Casey Affleck, Rami Malek şi Kenneth Branagh.

Filmul se bazează pe romanul câştigător al premiului Pulitzer, American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer, scris de Kay Bird şi de răposatul Martin J. Sherwin. Filmul este produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan.

Câştigătorii BAFTA 2024 vor fi anunţaţi pe 18 februarie, iar cei ai premiilor Oscar pe 10 martie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus