Skip to main content

Mutare-Şoc la Pro TV. Jurnaliştii emisiunii „Ora exactă în sport”, în frunte cu Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară. Postul renunţă cu totul la emisiune. „Nu ştim motivul”

 
Mutare-Şoc la Pro TV. Jurnaliştii emisiunii „Ora exactă în sport”, în frunte cu Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară. Postul renunţă cu totul la emisiune. „Nu ştim motivul”

Conducerea Pro TV renunţă la emisiunea Ora exactă în Sport, emisiunea de sport difuzată pe Pro Arena, fostul Pro X şi Sport.ro, începând din 6 februarie. 

Publicitate

Mai mult, întreaga echipă care se ocupa de emisiune a fost concediată. Unul dintre moderatori, Ioana Cosma, 48 de ani, nu va mai lucra la postul TV, anunţă GSP.ro. Lui Mihai Mironică, alt moderator, 49 de ani, i s-a propus să rămână doar comentator, dar acesta nu a comunicat încă decizia, mai scrie GSP.

Conform surselor GSP, Ioanei Cosma i s-a propus să rămână editor la jurnal, dar a refuzat.

Ioana Cosma, Mihăiţă Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiţă, Robert Zamfirescu şi Leo Badea au fost daţi afară. În plus, Ionuţ Coandă, şeful departamentului sport, şi-a dat demisia.

Informaţia a fost confirmată de producătorul emisiunii, Leo Badea, într-un mesaj citat de GSP:

„Am fost informaţi că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. 7 persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiţă Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiţă, Robert Zamfirescu şi eu am fost daţi afară. Solidar cu noi, Ionuţ Coandă şi-a dat demisia. Era şef departament sport. Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflaţi de la mine adevărul. 

Financiar eram pe zero. Nu există altă producţie proprie la Pro Arena. Nu ştim motivul. Eu ţin să vă mulţumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greşit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un şut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc şi vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situaţie”

Site-ul Fanatik.ro a anunat iniţial despre concedierile de la Pro Arena

Ce spune Pro TV despre concedieri

„În continuare, una dintre priorităţile PRO TV este dezvoltarea staţiilor secundare. Aşa cum am anunţat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noştri să se bucure de conţinut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanţă, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica şi reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena şi PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni şi competiţii sportive”, au declarat reprezentanţii Pro TV pentru site-ul Fanatik

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus