Skip to main content

VIDEO. Moment şocant la Premiile Oscar. Actorul Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock

 
VIDEO. Moment şocant la Premiile Oscar. Actorul Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock

Gala de decernare a premiilor Oscar a dat un moment care a pus deja în umbră întreaga listă de câştigători ai premiilor Academiei de Film. 

Publicitate

Un moment în care actorul Will Smith l-a pălmuit pe actorul Chris Rock, după ce acesta din urmă a făcut o glumă despre soţia lui Smith, scrie Variety

Chris Rock, care la momentul respetiv era pe scenă pentru a anunţa câştigătorul Oscar la categoria documentar, a spus despre Jada Pinkett Smith că este ca „G.I. Jane”, pentru că este rasă în cap precum actriţa principală din filmul de acţiune. În acel moment, Will Smith a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock.

Will Smith s-a întors, apoi, la locul său strigându-i lui Chris Rock să nu-i mai pronunţe numele soţiei. 

Momente mai târziu, când Will Smith a urcat pe scenă din nou pentru a-şi lua trofeul câştigat la categoria Cel mai bun actor, acesta a comentat şi momentul violent. A povestit că imediat după ieşirea faţă de Chris Rock, actorul Denzel Washington a venit la el şi i-a transmis că trebuie să aibă grijă că în cele mai importante momente ale vieţii „apare diavolul”.

LISTA Câştigătorilor Oscar 2022

Momentul de la Oscar, cu Will Smith şi Chris Rock, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Foarte corect punctat! Nu se uită nimeni la oscaruri pentru că nu se mai oferă pe competențe. Lumea este proastă, dar nici chiar atât încât să nu își de-a seama că "nu privi în sus" este o mizerie la fel ca băiatul cu bătaia.
  • Liviu Liviu
    De râsul curcilor! ***
  • Chris Stoned Chris Stoned
    Greu de spus ce e mai penibil: prestația "actoricească" a celor 2 papagali de la Hollywood sau comentariile lingușitoare ale trepădușului protevist care se autointitulează "Expert".
  • jk jk
    Offtopic|Dupa ce azi Telekom Sport s-a facut Orange si de luni Pro X devine Pro Arena,respectiv Pro 2 Acasa,ei bine Pro Gold se face Acasa Gold pe 18 aprilie,cum a fost spus intr un promo
  • Andrei Andrei
    13 milioane de persoane în SUA. Ceva mai bine ca anul trecut când s-au uitat 10 milioane și dezastru comparativ cu 2014 când s-au uitat 43 de milioane. "Fenomen mondial", @expertule?
  • DODO DODO
    fierbintii e bun ca ne ridem
  • DODO DODO
    ... cel mai bun serial romanesc ... e bun ca ne ridem !
  • Camelia Camelia
    Emmy au audienta mai mare decât Oscarurile. Oamenii vor seriale, sezonul întreg lansat dintr-o data, binge watching. Lumea s-a schimbat. Asta are succes acum.
  • Andrei Andrei
    @Expertul...eu nu m-am luat de producție. Am spus doar că persoanele care se uită la bețivi în cizme de cauciuc nu au cum să se uite la Oscaruri.
  • Șerban Șerban
    @Expertul Las Fierbinți e rețeta ideală pentru un sitcom insipid care să țină mințile încuiate în fața tv-ului. Nu neg că ar fi cel mai bun serial de comedie din România, doar că este extrem de trist faptul că fix ăsta este cel mai bun serial de comedie din România.
  • Expertul Expertul
    @Andrei Comentariul tau e jenant! Arunci cu noroi in cei care urmaresc Las Fierbinti, cel mai bun serial din istoria televiziunii din Romania, dar acest serial este peste toate productiile Antena 1 la calitate si audienta. Cei care se aboneaza la Voyo se aboneaza pentru Romania,te iubesc!, Survivor, Romanii au talent, Imperiul Leilor, meciuri in exclusivitate, gale UFC in exclusivitate, Podcasturi in exclusivitate, Las Fierbinti, Filme / Seriale si evenimente live exclusive. Te crezi superior fata de telespectatorul Las Fierbinti, dar dovedesti contrariul, avand in vedere ca te lasi pacalit de familia voiculescu sa platesti 8 euro in fiecare luna, la Antena Play pentru un continut de doi lei.
  • Andrei Andrei
    @E foame de bani Băeți...nu se uită nime' nici în SUA. Primul comentariu din videoclipul postat aici e " dacă nu se întâmpla asta nici nu știam că sunt Oscarurile azi".

    Oamenii (americanii în special) s-au săturat de elite. Grav. Îi deranjează faptul că premiile se acordă pe niște criterii care nu au treabă cu cinematografia. La fel la premiile muzicale și premiile pentru televiziune. Cât deslre Voyo și câți români au urmărit :)))) nu știu dacă cineva care urmărește Las Fierbinți poate urmări și Oscarurile :)))
  • Expertul Expertul
    Felicitari ProTV / CME ! Tot mai mult continut in exclusivitate pe platforma Voyo. Serviciul de streaming Voyo a transmis, în exclusivitate in Romania, Gala Premiilor Oscar cu audio original, în limba engleză, dar și varianta comentată live, în limba română, de Irina-Margareta Nistor, care a adus urmăritorii mai aproape de întregul fenomen mondial.
  • Oscar Oscar
    Se vede că ești frustrat. Nu știu câte milioane au fost...dar cei care au plătit sigur sau uitat. Tot moca vrei...tipic romanesc.
  • E foame de bani Băeți E foame de bani Băeți
    Așteptăm angajații pro TV să ne spună câte miliarde de oameni au urmărit gala pe voyo, Howard unde ești mă? :)))
    Ați luat țeapă iar, nu s-a uitat nici drakoo la platforma voastră, este?

Trimite un comentariu

sus