Skip to main content

GALERIE FOTO. Cum s-a văzut parada de 1 Decembrie pe TV. Ce posturi nu au transmis evenimentul?

 
GALERIE FOTO. Cum s-a văzut parada de 1 Decembrie pe TV. Ce posturi nu au transmis evenimentul?

GALERIE FOTO. Ce posturi TV au transmis parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf? S-a văzut pe toate televiziunile? Pe aproape toate.

Publicitate

Din monitorizarea Paginademedia.ro, au fost câteva televiziuni care nu au difuzat decloc eveimentul sau l-au dat parţial.

De notat că "broadcasterul oficial" al paradei de Ziua Naţională a fost TVR. Cu alte cuvinte, toate televiziunile care au difuzat imagini în direct au preluat cadrele de la Televiziunea Publică.

Cine a difuzat parada:

- Evenimentul s-a văzut integral pe TVR 1, Pro TV, Antena 1 şi toate posturile de ştiri: Antena 3, România TV, B1 TV, Realitatea Plus, Digi 24

- de notat transmisiunea România TV care, pe imaginile de la Arcul de Triumf, a pus muzică precum "Doamne, ocroteşte-i pe români".

- Pe Prima TV, parada s-a văzut parţial. Integral a fost pe alt post TV din grupul media Clever, pe Profit News

Cine nu a difuzat parada:

- postul Kanal D avea pe intervalul paradei serialul turcesc Puterea Dragostei

- Naţional TV, post deţinut de fraţii Micula, a fost, de asemenea, unul dintre canalele care nu a dat parada.

GALERIE FOTO. Parada de 1 Decembrie în imagini

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Obosescu Obosescu
    România a ales umor nu tristețe ieri ha

    Cabral peste umor sec. Nu postac ?
  • ABC+ ABC+
    Kanal D nu avea serial pe intervalul paradei, capturile voastre sunt din pauza publicitară de la Puterea Dragostei care exact când ați făcut pozele era promo pentru Doctorul minune. Cică jurnaliști...

    Se pare că doar Digi24 și Profit News au dat sursa TVR, restul au omis asta. Superb! Să curgă amenzile!
  • Mile Mile
    România a ales umor nu tristețe ieri ha
  • Lep Lep
    @Soby, trustul "national tv" ...brifcor tv
    ...
  • Soby Soby
    @Leo Te referi la angajări pentru Centrul Național Media?
  • Mile Mile
    Ce sa transmită ca e plin de posturi
  • Leo Leo
    @Cristi, nu ai ce vedea "la interior"! Poate decat aparatura veche-veche si prafuita (atat cat a mai ramas) , si 3 calculatoare (unul pt fiecare post: n24, national tv, favorit) pe post de playout MCR care "crapa" des (se blocheaza), atat! Deci nu pierzi nimic ca nu ai imaginea de ansamblu a interiorului.

    Ca bonus: sunetist 1500 salariu, mcr 1900 sau 2200, cameraman 1750) . O cooperativa jalnica unde unii idi oti se duc pe banii aia!

    Ps. Anul trecut cautau oameni ...aveau anunturi de angajare pe OLX :))
  • B.A.M B.A.M
    Nicolae, de ce ar trebui să se facă de râs spunând că sursa este TVR??? TVR nu mai are acea popularitate și inocență mediatică de pe vremuri!!!
    E absolut NORMAL să te delimitezi de el cât mai mult posibil!!! Dacă au reușit azi, "Bravo lor!". NU S-AU FĂCUT DE RÂS în fața telespectatorilor!
  • Nicolae Nicolae
    Eu le-as mai da..... la semnal televiziunilor. Nu mi se pare normal ca Oficial Broadcaster sa imi duc propria echipa de filmare si sa ofer semnal 1080 televiziunilor iar ei nici macar un multumesc, ce sa mai zic de SURSA:TVR
    Jos palaria pentru posturile care au speciticat sursa. As proceda din 2022: AI PRECIZAT MEREU SURSA, AI SEMNAL CLEAN, NU AI PRECIZAT? PA!
  • An An
    Cristi....e vorba ca Tvr a pus fluxul la liber, National nu cred ca trebuia sa faca cine stie ce prelucrari ca il preia...intradevar, numele postului sugera nevoia de a prelua, dar nu cred ca nu trebuie sa existe si alternative...poate unora le e de ajuns rezumatul care se da in buletinele de stiri si nu vor sa vada toata parada...
  • jk jk
    Dar,vai!Nu a fost puterea dragostei azi!***...pardon discutii intelectuale
  • jk jk
    Puterea dragostei o fi turcesc dar nu e serial ci emisiune-concurs-circ
  • jo jo
    Kanal D a difuzat parada, la ora 12, in editia de stiri. ca nu a fost live e altceva, dar precizati asta, nu fiti neprofesionisti
  • Ștefan Ștefan
    Național TV iși "merită" numele.
  • Cristi Cristi
    1. Din câte se observă pe capturi, Kanal D avea serialul "Doctorul minune". Că pe EPG apare "Puterea Dragostei" e altceva. Și oricum scrie că e reality-show, serialul "Puterea Dragostei" nu există...

    2. Național TV e un post de neluat în calcul, ei au un singur jurnal fără prezentator și cu o grafică de efecte Windows Movie Maker, deci de unde transmisii live de la evenimente? Sunt curios cum arată interiorul acestei televiziuni pe partea de studio-uri, pt. că din 2009 n-am mai văzut ceva LIVE.

Trimite un comentariu

sus