Skip to main content

EXCLUSIV! Paula Chirilă are şi ea podcast. „În online am libertate totală”. Ce face cu emisiunile de la Antena Stars?

 
Paula Chirilă a lansat şi ea un podcast, pe canalul ei de YouTube. Emisiunea se numeşte „Zona de impact” / colaj: Paginademedia.ro (foto: arhiva personală)
Paula Chirilă a lansat şi ea un podcast, pe canalul ei de YouTube. Emisiunea se numeşte „Zona de impact” / colaj: Paginademedia.ro (foto: arhiva personală)

Actriţa Paula Chirilă a oferit mai multe detalii despre noul ei proiect, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro. Experienţa de aproape 20 de ani în televiziune, timp în care a lucrat pentru cele mai importante televiziuni – Antena 1, Pro TV, Kanal D, TVR – îi este acum folositoare Paulei Chirilă şi pentru realizarea propriei emisiuni, producţie independentă. Este vorba despre o emisiune online, intitulată „Zona de impact”, care va fi difuzată în fiecare joi, pe canalul ei de YouTube.

Publicitate

Paula Chirilă păstrează şi colaborarea cu postul Antena Stars, unde este o prezenţă constantă în emisiunea „Mireasa, capriciile iubirii” (prezentată de Gabriela Cristea) şi unde participă la reality-show-ul intitulat „Mămici de pitici cu lipici” (alături de Oana Ioniţă, Roxana Vancea şi Cristina Cioran).

În august a încheiat colaborarea cu emisiunea „Xtra Night Show„ prezentată de Dan Capatos.

EXCLUSIV pentru Paginademedia.ro – Paula Chirilă, despre noul proiect, podcastul „Zona de impact”

  • foto: arhiva personală

Paula Chirilă a oferit primele declaraţii despre noul ei proiect pentru Paginademedia.ro.

Ideea de a avea propriul podcast a venit de multă vreme, dar nu aveam timpul necesar pentru asta. Nici acum nu prea am, dar am început, pentru că mi-am dorit foarte mult.

Am găsit studioul şi echipa potrivite pentru a demara. Am o echipă care montează şi care filmează totul. Avem şi un sponsor... Şi sperăm să se alăture proiectului şi alţii...

Pe parcurs se va dezvolta o adevărată emisiune online. Emisiunea se va dezvolta pe multe direcţii, va fi un carusel de informaţii.

Mă bucur de sprijinul familiei şi prietenilor, aşa cum este Denisa Leho. Fetiţa mea este şi ea curioasă de proiect, ar fi vrut să asiste la primele filmări, dar nu a reuşit. Era curioasă, aşa că sper să vină la următoarele.”

VIDEO. Primul episod al podcast-ului „Zona de impact”, realizat de Paula Chirilă

Paula Chirilă spune că a motivat-o să îşi facă şi ea podcast.

„Am pornit emisiunea aceasta pentru că doresc să aduc oamenilor oameni care m-au inspirat în primul rând pe mine. Am întâlnit oameni foarte faini în viaţa mea, până acum, şi mai ales experienţei din televiziune...

Oameni cu poveşti impresionante de viaţă, oameni pe care nu îi ştie toată lumea. Unii dintre ei au pornit de jos şi sunt foarte determinaţi. Ar fi şi păcat să nu îi ajut să dezvăluie din cunoştinţele lor.”

Crede foarte mult în importanţa podcast-urilor în spaţiul online

„Fac această emisiune în principal pentru că eu, de fel, sunt un om foarte curios şi vreau să ştiu cât mai multe. Am învăţat foarte multe lucruri din online, ascult foarte multe podcasturi din afară. De acolo mi-am luat de multe ori inspiraţia pentru anumite decizii pe care le-am luat în viaţă.

Un om informat este un om puternic, care poate să ia cele mai bune decizii în viaţă.

Vreau să fie o sursă de inspiraţie pentru cei care urmăresc. Invitaţii mei vor fi din toate domeniile: psihologi, terapeuţi, tot felul de profesionişti.”

GALERIE FOTO. Paula Chirilă: „Un om puternic este un om informat”

Ce planuri are pentru podcast-ul „Zona de impact”

„În plus, vreau să dezvolt canalul meu de YouTube, pe care l-am cam lăsat deoparte. M-am ocupat de facebook şi de instagram, dar YouTube-ul l-am lăsat la o parte. Online-ul îmi place că îmi oferă libertate totală, fac ce vreau eu, nu mă gândesc la vreo strategie.

Până acum am filmat două ediţii: prima, cu dr. Dana Miricioiu, care a fost urcată deja pe canal, şi încă una.

Filmez cam două pe săptămână, aşa mi-am propus.”

Paula Chirilă, date din CV-ul în televiziune

Paula Chirilă, în primul episod din podcastul „Zona de impact” / captură: YouTube

  • A debutat la TV la Antena 1, alături de Ovidiu Uscat şi Constantin Trofin, alături de care a realizat matinalul postului TV, până la matinalul realizat de Dan Capatos şi apoi cel prezentat de Răzvan Simion şi Dani Oţil.
  • După debutul la Antena 1 a colaborat şi cu TVR, apoi a avut o emisiune la postul TV Romantica, „1.001”.
  • S-a alăturat grupului Divertis, cu care a realizat un show pentru Kanal D, apoi a revenit, cu această formulă, la Antena 1, după care show-ul s-a mutat la Pro TV şi, ulterior, la TVR.
  • La TVR 2 a prezentat o emisiune, intitulată „Pericol de explozie”.
  • Apoi a prezentat o emisiune şi la Kanal D, „Draga mea prietenă”.
  • A revenit în trustul Intact din 2010. A apărut în mai multe show-uri de divertisment şi reality-show-uri de la Antena 1, precum „Şerif de România”, „Fantastc Show”, „Te cunosc de undeva!”, „Antitalent Show”, „Ultimul trib”.
  • La Antena 1 a prezentat şi show-ul matrimonial „Mireasa”, cât timp gazda de atunci, Mirela Boureanu-Vaida, era într-un concediu de maternitate.
  • Ulterior, a intrat în echipa emisiunii „Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, format pe care l-a părăsit în august 2023.
  • Acum este invitat special în show-ul „Mireasa – Capriciile iubirii”, prezentat de Gabriela Cristea la Antena Stars şi participă la reality-show-ul „Mămici de pitici cu sclipici”, alături de fata ei, Carla, şi de alte colege care sunt în format de asemenea alături de copii: Oana Ioniţă, Roxana Vancea şi Cristina Cioran.

Paula Chirilă, la teatru

Pe scena de la teatru, Paula Chirilă poate fi văzută în mai multe spectacole:

  • „O farsă de doi lei” (regia: Răzvan Oprea, după un text de Marc Foyet) – la Wonder Theater (împreună cu Maria obretin, Cătălina Grama alias Jojo, Dragoş Huluba, Paul Ipate, Andrei Mateiu);
  • „Un bărbat şi mai multe femei” (regia: Bogdan Huşanu, după un text de Leonid Zorin) – la Teatrul de Artă (împreună cu George Constantinescu);
  • „Aniversarea” (regia: Vlad Trifaş, după un text de Cosmin Pană) – la Teatrul „George Ciprian” din Buzău (împreună cu Bogdan Farcaş, Anca Dinicu, Cosmin Teodor Pană);
  • „Te iubesc, dar nu pe tine” (regia: George Buzoianu, după un text de Andreas Petrescu) – la Teatrul Metropolis (împreună cu Leonid Doni, Anca Dinicu, Andreas Petrescu);
  • „Cumetrele” (regia: Attila Vizauer, după un text de Michel Tremblay) – la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti (împreună cu Mirela Popescu, Olga Podaru, Daniela Butuşină sau Aura Floroiu, Cornelia Niculescu, Andreea Drugulescu, Adriana Drugulescu sau Tudoriţa Popescu, Daniela Marinache sau Cristina Ionela Muscalu, Alina Diaconu sau Andreea Botescu Boţîrcă, Mirela Dinu sau Cristina Dumitru, Ramona Olteanu, Luana Lute);
  • „Prenumele” (regia: Răzvan Săvescu, după un text de Alexandre de La Patellière şi Matthieu Delaporte) – la Wonder Theater (împreună cu Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Leonid Doni, Ecaterina Ladin, Alina Chivulescu);
  • „Scandal în familie” (regia: Răzvan Săvescu, după un text de Billy van Zandt şi Jane Milmore) – la Wonder Theter (împreună cu Adriana Trandafir, Marius Bodochi, Alexandra Apetrei, Andrei Mateiu şi Răzvan Oprea);
  • „Old Love” (regia: Daniel Bucur, după un text de Norm Foster) – la Sala Luceafărul (împreună cu Bebe Cotimanis, Adrian Păduraru, Iulia Dumitru, Robert Tudor).
Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus