Skip to main content

VIDEO. Penny, spot nou cu „puştiul” Cabral. Retailerul anunţă şi un podcast de sport

 
VIDEO. Penny, spot nou cu „puştiul” Cabral. Retailerul anunţă şi un podcast de sport

VIDEO. Penny a lansat un nou spot video cu Cabral. Alături de reclamă, lanţul de supermarketuri aduce şi o platformă online care-l are tot pe prezentatorul Pro TV în prim-plan, dar anunţă şi un podcast despre sport.

Publicitate

Totul vine în contextul în care Penny a lansat o gamă nouă de produse - SuporteRO - dedicate suporterilor naţionalei de fotbal a cărei sponsor principal este lanţul de magazine.

Clipul video îl surprinde pe Cabral în copilărie şi merge pe mesajul că „fotbalul şi pasiunea pentru acest sport nu ţine cont de diferenţe”. De altfel, sloganul campaniei este „Fotbalul ne uneşte”. 

Creaţia a fost semnată de agenţia Papaya Advertising. 

Produsele pentru suporteri sunt lansate în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal (FRF). Reamintim că, de la începutul anului, Penny este sponsorul principal al Naţionalei de Seniori, dar şi a al Naţionalei de Tineret. 

Lansarea noului brand şi a platformei de comunicare „Fotbalul ne uneşte”, ce îl are în prim-plan pe Cabral, marchează şase ani de la momentul în care Penny a intrat pe lista sponsorilor Naţionalei. 

Tot astăzi a fost anunţat şi podcastul „SuporteRO”, care va fi lansat în câteva zile şi care va fi realizat Razvan Dobrea, moderator Penny FM. Primul invitat va fi Nicolae Stanciu, după cum a spus Dobrea la conferinţa de astăzi. 

VIDEO. Noul spot Penny cu Cabral

Noua gamă de produse cuprinde băuturi nealcoolice (ape cu vitamine, băuturi izotonice, băutură energizantă) şi snackuri (migdale, alune, caju, fistic, arahide). 

„SuporteRO va cuprinde 70 de produse pănă la finalul anului şi va acoperi diverse alte categorii: accesorii pentru fani, produse pentru petreceri în aer liber, echipamente sportive”, spun oficialii lanţului de magazine.


Citeşte şi: S-a încheiat înţelegerea dintre Telekom şi Federaţia de Fotbal, după cinci ani. Penny, noul sponsor principal al Tricolorilor


Citeşte şi: Penny, sponsorul Naţionalei pentru încă patru ani. Parteneriatul se extinde în premieră şi la echipele de juniori şi tineret


Citeşte şi: Telekom, sponsor principal al Echipei de Fotbal a României


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Gogu Gogu
  Reclama de *** marca cabral !
 • Ion Ion
  Nu l-am auzit niciodata pana acum sa se planga de rasism si am vazut multe interviuri cu el. Brusc si la comanda aflam cum Cabral intotdeauna a fost victima rasistilor de romani. Greata.
 • Camelia Camelia
  @Mark
  Așa e. Banel Nicolita era potrivit. Ce să zic... unii vor să importe BLM și probleme pe care România nu le are.
 • mark mark
  @Camelia: mai potrivit ar fi fost Bănel Nicoliță; cred că victimizarea lui Cabral nu e credibilă
 • Camelia Camelia
  România are nevoie de mai multe vedete de culoare. Prea este Cabral "om bun la toate" când este nevoie de cineva de culoare. Dacă e vorba despre fotbal, mai potrivit ar fi fost Nana Falemi.
 • cabralinio cabralinio
  baiatul ala mic e Cabral? pe bune????

Trimite un comentariu

sus