Skip to main content

Încă un personaj în serialul „Lia” de la Antena 1. O actriţă din „Adela” se alătură distribuţiei

 
Cristina Ciobănaşu, în serialul Lia - soţia soţului meu
Cristina Ciobănaşu, în serialul Lia - soţia soţului meu

Încă un personaj se alătură distribuţiei serialului „Lia - Soţia soţului meu”, de la Antena 1. După un an de când a luat pauză de la seriale, Cristina Ciobănaşu revine la TV, în noua producţie semnată de Ruxandra Ion.

Publicitate

Cristina Ciobănaşu cunoscută din seriale precum „Pariu cu viaţa” (Pro TV), „Iubire şi onoare” (Acasă TV) şi „Fructul oprit” (Antena 1), o va interpreta pe Anastasia (Sia), o persoană „nonconformistă, cu o personalitate puternică şi care refuză să se schimbe”.

Sia apare pe neaşteptate în viaţa lui Nae (Marian Râlea) şi a lui Petru (Ştefan Floroaica), transmite postul de televiziune.

Cristina Ciobănaşu va putea fi urmărită în producţia „Lia” începând din episodul care se va difuza joi, 30 noiembrie, de la 20.30, la Antena 1.

Ce spune actriţa despre noul personaj?

„Sia este o tânără puternică, ambiţioasă, curajoasă şi neînfricată. Nu permite nimănui să o calce în picioare şi spune verde în faţă ceea ce gândeşte. A fost nevoită, de-a lungul vieţii,  să se descurce în orice situaţie şi să îşi ceară singură drepturile. Sia este un personaj care mă scoate din zona de confort, care mă ţine în priză şi care nu îmi dă voie să iau “o mică pauză”.

Abia aştept să o descoperiţi pentru că, în ciuda ambalajului, ea are un suflet minunat, dar rănit de toate evenimentele nefericite din viaţa ei. Acest personaj mi-a readus pofta de a juca dupa o pauză de un an în care mi-am dat timp să mă resetez, să maă vindec şi să îmi reorganizez priorităţile.”

Galerie foto: Cristina Ciobănaşu: „Pot spune despre Sia că îi place acţiunea şi că recurge din când în când chiar şi la gesturi mai puţin ortodoxe pentru a se apăra”

De curând, Antena 1 a anunţat că Lia va continua cu încă un sezon, care va fi difuzat anul viitor. Sezonul doi al producţiei semnate de Ruxandra Ion se apropie de final, urmând a fi difuzate ultimele episoade.

Citeşte şi: Serialul „Lia - Soţia soţului meu” (Antena 1) va continua cu un nou sezon. „Vor apărea noi personaje, dar va fi şi o schimbare radicală”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus