Skip to main content

Episoade speciale. Personajele din Clanul se întâlnesc cu personajele din Groapa. Marius Manole îl aduce pe Alică în Clanul

 
Marius Monale îl interpretează pe Alică în serialul Groapa / foto: protv.ro
Marius Monale îl interpretează pe Alică în serialul Groapa / foto: protv.ro

Episoade speciale. Se apropie finalul serialului Clanul - Păcatele se plătesc de la Pro TV. În ultimele episoade ale producţiei despre mafie şi poliţie vor apărea unele personaje din Groapa.

Publicitate

Unul dintre personajele care îşi va face apariţia în Clanul este Alică, interpretat de actorul Marius Manole, scrie tvmania.ro.

Primul sezon din Groapa este disponibil pe platforma Voyo. Serialul a debutat la TV toamna trecută, însă numai după doar trei episoade, producţia a fost mutată pe Voyo.

Câteva dintre producţiile în care a jucat Marius Manole sunt Libertate, Vlad, Un prinţ şi jumătate. De asemenea, actorul poate fi văzut şi pe scena Teatrului Naţional I.L. Caragiale şi este prezentatorul emisiunii Întrebarea mesei rotunde, difuzată la Acasă TV.

Citeşte şi: Emisiunea lui Marius Manole de pe platforma Voyo se mută la Acasă TV. De când?

Un nou episod al serialului Clanul se difuzează în fiecare luni de la ora 20.30. Serialul se află la cel de-al patrulea sezon, care va fi şi ultimul al seriei. Producţia poate fi urmărită în avans, pe platforma Voyo.

Clanul îi are în rolurile principale pe Denis Hanganu şi Marian Olteanu. Distribuţia este completată de Carmen Tănase, George Mihăiţă, Şerban Pavlu, Mădălina Craciu, Codin Maticiuc, George Ivaşcu.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus