Skip to main content

Se lansează o nouă platformă de streaming în România. Aparţine postului TV5 MONDE

 
Se lansează o nouă platformă de streaming în România. Aparţine postului TV5 MONDE

PLATFORMĂ VIDEO. Televiziunea TV5MONDE lansează o nouă platformă de streaming în România. TV5MONDEplus este noua platformă de streaming în limba franceză, cu interfaţă şi subtitrare în limba română. Ce putem vedea pe platformă?

Publicitate

TV5MONDEplus se poate accesa gratuit pe toate dispozitivele: platformă web, aplicaţii mobile (iOS şi Android compatibile cu Chromecast şi AirPlay), televizor conectat (Amazon Fire TV, Android TV şi Roku) şi Smart TV (LG şi Samsung).

Platforma TV5MONDEplus conţine divertisment (serii, arthouse şi scurtmetraje), seriale, documentare, reviste, animaţie, creaţii web sau programe pentru copii din întreaga lume francofonă.

Yves Bigot, CEO-ul TV5MONDE:

„Rolul nostru ca serviciu public este să oferim acces pentru cât mai mulţi francofoni, dar şi francofili, graţie subtitrarii în limba locală, dar şi să împărtăşim valorile, creativitatea şi talentele Francofoniei, al cărei operator este TV5MONDE.

Suntem bucuroşi să oferim un nou serviciu pentru români, care vine în completarea postului TV, reflectând astfel diversitatea şi bogăţia producţiilor de limbă franceză.”

Lansarea TV5MONDEplus în limba română are obiectivul de a permite francofonilor şi francofililor din România să descopere, printr-o singură interfaţă, programe în limba franceză.

Lansarea în România a TV5MONDEplus are loc în contextul celebrării a 30 de ani de la aderarea României la Organizaţia Internaţională a Francofoniei, organizaţie care reuneşte 88 de state francofone, şi în care România este membru din 1993. 

Televiziunea TV5MONDE mai pune la dispoziţie şi platforma sa educaţională online „Apprendre et enseigner le français” disponibilă gratuit pentru toţi cursanţii şi profesorii de limba franceză.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus