Skip to main content

Pleacă unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Telekom Sport. El nu va mai apărea nici la Prima TV

 
Pleacă unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Telekom Sport. El nu va mai apărea nici la Prima TV

Încă o plecare de la Telekom Sport. După directorul staţiei Vlad Enăchescu, urmează să plece şi Florin Căruceru, prezentator şi comentator. El este şi unul dintre cei mai vechi oameni din echipa postului. 

Publicitate

În ultimul an, Căruceru a prezentat ştirile sportive şi la Prima TV, în principal pentru că Telekom este acum operată de grupul Clever (care mai deţine Look şi Profit).

Din informaţiile Paginademedia.ro, Florin Căruceru urmează să se alăture postului Antena 1. 

A confirmat informaţiile, pentru Paginademedia.ro, dar fără a da şi alte detalii. El va mai apărea la Telekom şi Prima până la finalul lunii, pe 25 noiembrie. 


Citeşte şi: Vlad Enăchescu părăseşte Telekom Sport după 11 ani! A fost director de la lansarea statiei


Florin Căruceru | Carte de vizită

Căruceru este comentator şi prezentator de ştiri sportive. Este în echipa Telekom încă de pe vremea Dolce Sport. El a lucrat între 2006 şi 2008 la Realitatea. 

Echipa din care făcea şi el parte s-a mutat până în 2010 la Telesport (tot din grupul Realitatea), iar din 2010 a trecut la Dolce (rebranduit apoi în Telekom Sport). 

La începuturile sale în presă a lucrat şi la Pro TV. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @ddd Telekom mai au drepturi de la NBA până în mai 2022, de atunci se va închide.
  • ddd ddd
    sunt tare curios Cât va mai rezista cu adevărat Telekom sport este de un an de zile dacă nu mai bine Doar o anexă a Clever media o remorcă agățată de o mașină nu tocmai spectaculoasă dacă nu vor aduce pe cineva cei de la Orange care să preia atribuțiile lui enăchescu cred că undeva prin primăvară oricum asta Își doresc vom asista la o fuziune prin absorbție look Telekom

    ori aduc pe cineva cu viziune cu entuziasm să regândească să relanseze un nou proiect că se va numi Telekom sport în continuare că se va numi Orange sport ori fuzionează ori închid asta e o minciună și față de abonați și față de oamenii care încă mai sunt acolo din punct de vedere editorial abonatul dacă rămâne abonat Telekom pentru Telekom sport
  • ddd ddd
    întreb și eu nu sunt cumva prea mulți oameni deja aduși? de foști oameni Ai Pro TV în antenă deja Observatorul este plin departamentul sport este plin și alte departamente de prin antenă Să înțeleg că sunt bani de salarii Mai degrabă decât de investiții în antenă Și totuși oamenii aduși de foști oameni Ai Pro TV nu prea performează nu prea sunt rezultate

    Unde sunt ăia din antenă care râdeau de foștii șefi din Pro TV actuali Antena 1 când a venit lituanianul și a început să facă curățenie și spuneau că erau mulți pe pile și mulți care tăiau frunze la câini Acum sunt buni în antenă Nu mai taie frunza la câini nu mai sunt pile

    că vă place sau nu ăstora care Comentați pe aici Fanii Antena 1 acum antena este o clonă parțial reușită a ProTV
  • Adi Adi
    Deci e din ce în ce mai bine la Clever. Încep sa cred ca asta s-a și urmărit. Distrugerea Telekom sport. Interesant ce are de spus acum Orange. Să vedem când își vor da seama de combinația Clever-Digi.

Trimite un comentariu

sus