Skip to main content

PLECARE. Vlad Enăchescu părăseşte Telekom Sport după 11 ani! A fost director de la lansarea statiei

 
PLECARE. Vlad Enăchescu părăseşte Telekom Sport după 11 ani! A fost director de la lansarea statiei

PLECARE. Telekom Sport rămâne fără directorul staţiei, Vlad Enăchescu, cel care a condus postul TV încă de la înfiinţare.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Vlad Enăchescu, director de 11 ani al postului TV (cel care a lansat postul, ca Dolce Sport), părăseşte televiziunea, care acum este operată de grupul Clever (Prima TV, Look, Profit).

Contactat de Paginademedia.ro, Vlad Enăchescu a conformat informaţia.

"Decizia a fost a mea", a declarat Enăchescu pentru Paginademedia.ro, "dar a fost o înţelegere a părţilor că această colaborare urmează să înceteze", a continuat el.

"Am agreat de comun acord să mai stau o perioadă", a adăugat Enăchescu, fără a detalia care este această perioadă.

Ce va face în continuare?

"Despre direcţie vom vorbi la momentul respectiv. Rămâne să vedem, nu pot să spun în momentul de faţă ceva foarte clar", a mai declarat Vlad Enăchescu pentru Paginademedia.ro.

Vlad Enăchescu este cel care a lansat, practic, actualul post de televiziune Telekom Sport. Se întâmpla în urmă cu peste zece ani, când Romtelecom (pe atunci) îşi deschidea propriul canal de sport - Dolce Sport. Cu Vlad Enăchescu director general, în echipă au mai intrat Costin Ştucan, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu.

Şapte ani mai târziu, după intrarea Telekom în acţionariat, postul Dolce Sport se rebranduieşte. Noul nume: Telekom Sport.

Anul trecut (aprilie 2020), postul Telekom Sport trece, ca operare, în grupul Clever Media, deţinut de Adrian Tomşa (Prima TV, Look, Profit News, Agro TV). Vlad Enăchescu a rămas director al staţiei, dar, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, a avut atribuţii şi pe celelalte canale din grupul media.

Vlad Enăchescu, Carte de vizită:

Iulie 2010-2021: Director General Telekom Sport (iniţial, staţia se numea Dolce Sport)

2008-2010: Director General Telesport (parte a grupului Realitatea)

1995-2008: Departamentul Sport TVR, pe care l-a şi condus

Citeşte şi: Dolce Sport se lansează diseară cu Vlad Enăchescu şi cu un meci din Portugalia

Citeşte şi: Dolce Sport, lansat oficial. În echipă: Costin Ştucan, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu

Citeşte şi: FOTO. Brandul Dolce dispare. Telekom Sport îi ia locul. Primele imagini cu grafica postului

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Oricum, la Telekom singurul reporter adevarat e Anda Maxim. In rest, sa te fereasca... Nelu Bratu prietenul lui Ciprian Marica sta mai mult acasa la Marica decat la birou. Ovidiu Ionescu, poreclit „***” pentru caracterul sau superb, Corina Marinas cu picioarele cat roata de tractor sau Danuta Voiculescu amica lui Danut Petrescu de la CFR. Nu e nicio pierdere ca se inchide Telekom. Cand e condus de personaje ca Enachescu, Sabau sau Panaite ce pretentii sa ai? Ce rating si ce audiente? Au tras cat au putut acum se rupe caruta si pleaca fiecare pe unde apuca. Probabil Vladut ii gaseste iubi un post caldut in TVR pana iese la pensie
  • Un fost Un fost
    Un pacalici care isi va gasi foarte usor o sinecura, vad ca pe aici sunt unii care il inalta pe piedestal. Vladutz a cheltuit zeci de milioane de euro pentru audiente sub 0.5, n-a avut nicio viziune, a cumparat programe intr-o veselie si a promovat din plin mediocritatea. Il regreta doar cei imbuibati de el. Succesuri.
  • Baias Baias
    Vai, Vladut! Cum imi curgeau ochii dupa tine la sedintele din Telekom si ce frumos vorbeai in romgleza ta! Eram topita dupa tine. Si acum pleci fara sa-mi spui good-bye!
  • Soby Soby
    @geo Kira Hagi la Aleph News?!?
  • geo geo
    Soby, de la Aleph, pleaca unii si vin altii, ametiti de promisiuni de mai bine.
    Mai nou Kira Hagi face acolo emisiunea ”Smart is the new cool“ - probabil ca da mai bine si mai interesant un nume englezesc...va dati seama cum arata pe sticlă fața fiicei lui Hagi pe TV la aceasta incercarea media care se defineste ca fiind ”social television” !
  • Leo Leo
    A plecat si 'faliment-man'? Putin cam tarziu! Dupa atatia ani ....se vede cine si-a tinut scaunelul cald si doar atat, chiar daca 'cooperativa tele-caom' mergea sigur in directia gresita chiar din fasa!

    Din punctul meu de vedere Tele-nimic asta a a vut o viata mult prea lunga (si fara cap) pe langa faptul ca trebuia sa 'moara' de foarte multi ani.....
  • Soby Soby
    @Adi Cam același situație stă și Aleph Media. Oamenii își iau lumea în cap și pleacă de la Aleph Media la Intact Media Group, care include și Aleph News. Mai mulți au plecat la Observatorul Antenei 1, alții la Antena 3, singurul care nu a plecat la Intact este Vlad Craioveanu, care a plecat la Digi FM. Scuze pentru off-topic.
  • Ionut Ionut
    Telekom Sport ar cam trebui sa se desfiinteze de cand cei de la Orange au preluat serviciile fixe de la Telekom.
  • geo geo
    Cam toata lumea de la Telekom Sport pleaca - probabil vor renunta sa mai produca emisiuni proprii - iar viitorul televiziunii sta sub semnaul intrebarii. A se vedea si dezertarea recenta a lui Basarab Panduru, care a semnat cu clubul de fotbal din Craiova, acolo unde va fi analist video. PLeaca lumea, pleaca !
  • Mihai Mihai
    Asteptam sa plece si Alexandru Sabau sau mai are de incasat?
  • Soby Soby
    @Adi Probabil că nu îi dă Clever salariile, cred.
    Off-topic: Se pare că același situație ca Clever este și Aleph News, mai mulți oamenii de valoare își iau cap, pleacă de la Aleph News și ei se duc la Intact, mai mulți au plecat la Observatorul Antenei 1, unii la Antena 3.
    Urmează probabil mai mulți oamenii de valoare își iau lumea în cap, pleacă de la Digi 24 și se duc la B1 TV.
  • Soby Soby
    A mai dat în cap și a plecat de la Clever și Alexandru Constantin care s-a dus la România TV.
  • Soby Soby
    @Adi Mai sunt și cei de la Aleph News care pleacă la Intact (Observatorul Antenei 1 și Antena 3).
    În curând, vor pleca mai mulți de la Digi 24 pentru B1 TV, am auzit că sunt val de plecări de la Digi 24 la B1 TV.
  • Adi Adi
    După cum se vede, cam toți oamenii de valoare( da, știu, e chestie subiectivă) își iau lumea în cap și pleacă de la Clever. Oare toți sunt ***? Si toți se duc în poziții mai bune! Budinschi se duce șefă la Observator, Marius Huc se duce sef la Realitatea, plus alții care pleacă de la Clever pe la Protv sau Kanal D, toți pe poziții mai bune și, logic, mai bine plătiți. Chiar nu își pune nimeni la Cluj niște întrebări? Chiar nu vede nimeni? Dacă ăsta nu e un semn de intrebare, măcar audientele nu mint.

Trimite un comentariu

sus