Skip to main content

Plecare de la Naţional TV după 17 ani! Grupul fraţilor Micula opreşte toate producţiile proprii. Restructurări în grup

 
Plecare de la Naţional TV după 17 ani! Grupul fraţilor Micula opreşte toate producţiile proprii. Restructurări în grup

Grupul fraţilor Micula trece printr-o perioadă de restructurări. Totodată, Denis Ciulinaru, prezentatorul Miezul Problemei şi unul dintre "veteranii" din companie, a decis să plece din grup.

Publicitate

Din informaţiille Paginademedia.ro, Denis Ciulinaru a decis să părăsească grupul media după aproape 20 de ani la compania fraţilor Micula. El era, în ultimii ani, director de programe al postului de radio Naţional FM şi realizator al emisiunii Miezul Problemei. De altfel, emisiunea de la Naţional TV a fost întreruptă în luna decembrie şi nu a mai fost reluată.

Contactat de Paginademedia.ro, Denis Ciulinaru a confirmat plecarea, fără a da alte detalii.

Plecarea lui Denis Ciulinaru vine într-o perioadă de restructurări în tot grupul de media deţinut de fraţii Micula. Producţiile proprii (oricum puţine la număr) au fost oprite (unele dintre ele sunt filmate, dar producţia unor noi ediţii a fost sistată). Vorbim despre emisiuni precum Miezul problemei şi Start Show (cu Adrian Enache şi Diana Matei).

Reorganizarea a lovit mai puternic (potrivit informaţiilor Paginademedia.ro) postul Favorit TV. Emisiunile proprii - precum Gazda Favorită şi Ceasuri de folclor au fost oprite, iar parte dintre oameni urmează să fie concediaţi.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii grupului media au spus că este vorba de o "perioadă de reorganizări", fără a detalia ce înseamnă proces.

Denis Ciulinaru, Carte de vizită:

- Director de programe Naţional FM, din 2009

- a intrat în grupul fraţilor Micula în 2006, ca realizator Naţional FM, pe tronsonul 10.00-13.00. Ulterior, după plecarea din grup a cuplului de prezentatori Răzvan Simion şi Dani Oţil (trecuţi la Antena 1), Denis Ciulinaru a realizat, o perioadă, matinalul postului de radio

- din octombrie 2017, a realizat emisiunea Miezul Problemei, pe Naţional TV

- înainte de grupul Naţional, Denis Ciulinaru a lucrat, printre altele, la Radio Total (1997-2000) şi a făcut parte din prima echipă a postului Europa FM (între anii 2000 şi 2005). A avut şi o scurtă escală la Radio Star (actualul Magic FM).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus