Skip to main content

Plecare de la Naţional TV după 17 ani! Grupul fraţilor Micula opreşte toate producţiile proprii. Restructurări în grup

 
Plecare de la Naţional TV după 17 ani! Grupul fraţilor Micula opreşte toate producţiile proprii. Restructurări în grup

Grupul fraţilor Micula trece printr-o perioadă de restructurări. Totodată, Denis Ciulinaru, prezentatorul Miezul Problemei şi unul dintre "veteranii" din companie, a decis să plece din grup.

Publicitate

Din informaţiille Paginademedia.ro, Denis Ciulinaru a decis să părăsească grupul media după aproape 20 de ani la compania fraţilor Micula. El era, în ultimii ani, director de programe al postului de radio Naţional FM şi realizator al emisiunii Miezul Problemei. De altfel, emisiunea de la Naţional TV a fost întreruptă în luna decembrie şi nu a mai fost reluată.

Contactat de Paginademedia.ro, Denis Ciulinaru a confirmat plecarea, fără a da alte detalii.

Plecarea lui Denis Ciulinaru vine într-o perioadă de restructurări în tot grupul de media deţinut de fraţii Micula. Producţiile proprii (oricum puţine la număr) au fost oprite (unele dintre ele sunt filmate, dar producţia unor noi ediţii a fost sistată). Vorbim despre emisiuni precum Miezul problemei şi Start Show (cu Adrian Enache şi Diana Matei).

Reorganizarea a lovit mai puternic (potrivit informaţiilor Paginademedia.ro) postul Favorit TV. Emisiunile proprii - precum Gazda Favorită şi Ceasuri de folclor au fost oprite, iar parte dintre oameni urmează să fie concediaţi.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii grupului media au spus că este vorba de o "perioadă de reorganizări", fără a detalia ce înseamnă proces.

Denis Ciulinaru, Carte de vizită:

- Director de programe Naţional FM, din 2009

- a intrat în grupul fraţilor Micula în 2006, ca realizator Naţional FM, pe tronsonul 10.00-13.00. Ulterior, după plecarea din grup a cuplului de prezentatori Răzvan Simion şi Dani Oţil (trecuţi la Antena 1), Denis Ciulinaru a realizat, o perioadă, matinalul postului de radio

- din octombrie 2017, a realizat emisiunea Miezul Problemei, pe Naţional TV

- înainte de grupul Naţional, Denis Ciulinaru a lucrat, printre altele, la Radio Total (1997-2000) şi a făcut parte din prima echipă a postului Europa FM (între anii 2000 şi 2005). A avut şi o scurtă escală la Radio Star (actualul Magic FM).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Sabina Sabina
  Numai apar comentariile
 • Sabina Sabina
  Aseară, milioane de români s-au bucurat de comedie și au urmărit cu sufletul la gură avântul „antreprenorial” a lui Dorel. În intervalul 20:28 – 22:32, serialul Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență și a întregistrat 10.1 puncte de audiență și 29.3% cotă de piață, în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.8 puncte de rating și 19.7% share.

  La nivel național, aproape 1,7 milioane de români au urmărit în fiecare minut aventurile fierbințenilor, iar la ora 21:17, în minutul de aur, peste 2,1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

  Șef sub acoperire a fost lider absolut de audiență și în această săptămână. Aseară, în intervalul 22:33 – 24:02, PRO TV a înregistrat 5.6 puncte de rating și 25% cotă de piață, în rândul publicului Național 21-54 ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.2 puncte de audiență și 18.5% share.
 • Sabina Sabina
  Alex Delea, Elena Chiriac,Zanni și Oana Ciocan au plecat astăzi în Republica Dominicana. Cei de la PRO TV s-au gândit să îi aducă înapoi după ce Alex și Zanni s-au provocat reciproc să meargă împreună în Republica Dominicană pentru a concura din nou pe traseu. Această ediție specială se va difuza luni, 27 martie.
 • S S
  Offtopic:A murit Nicolae Bara,cel care in 2007 a infiintat postul de radio Sport Total,detinut acum de primaria lui Pandele
 • Sabina Sabina
  Serialul Csi :Cyber este disponibil pe Voyo.
 • Cristi Cristi
  Canalele fraților Micula sunt moarte de prin 2009-2010. Național TV n-a strălucit niciodată, ca post generalist, cu excepția câtorva emisiuni pe la începuturi cu Catrinel Sandu, matinalul cu Răzvan&Dani și Taxi Driver. N24 a fost doar ok pt. perioada 2005-2008, un post simplu cu știri și emisiuni decente, în 2009 mai aveau 2 jurnale în direct la 16 și 18 cu Dana Macsim și Gabriela Georgescu și încă 3 la 20, 21, 22 cu Eugen Rusu, în rest reluări de pe NTV în weekend și pe timpul zilei. Cât despre Favorit, părea să fie singurul post din grup pt. care se mai interesa cineva până de curând. "Gazda Favorită", "Ceasuri de folclor" și "Dincolo de cântec" sunt toate prezentate de Raluca Diaconu. Vor renunța și la ea? Denis Ciulinaru era și voice-over-ul NTV.
 • MileCelBatran MileCelBatran
  Audienţa posturilor TV vineri, 17 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-00.10), pe publicul COMERCIAL, URBAN 21-54 de ani. Pe publicul Antenei, Pro-ul are "doar" 40.9 share. Voi va incapatanati sa dati niste date total eronate, pentru ca pe publicul COMERCIAL NATIONAL 21-54 ESOMAR ABCD, Pro-ul are 45,2%, adica destul de mare diferenta fata de URBAN-ul Antenei, dar na, voi aveti contract cu Antenuta. Tradus in sute de mii de persoane, diferenta e cu cel putin 200.000 de oameni mai mare pt ProTV. Un GRP30 pe targetul All 21 – 54 de ani ABCD Național este echivalentul a 65.000 de persoane. Inmultiti asta cu diferenta de procente dintre ce ne prezinta Goarna de Media si targetul NATIONAL COMERCIAL 21-54 ESOMAR ABCD. Hai, Goarna de Media, inca n-ai inchis comentariile....astepti sa "plece" articolul de pe prima pagina? JOS CENZURA!
 • Sabina Sabina
  MileCelBătrân, cu plăcere.
 • Popisteanu Popisteanu
  Rezultatele se vad Nationalul nu mai merge, a intepenit de cateva minute . Cred ca a mers din inertie. s-au terminat bateriile
 • Soby Soby
  Emisiune nouă la Antena 3 CNN: iThink, cu Iusti Fudulu. Emisiunea va debuta mâine, de la 17:00, iar primul invitat este Răzvan Dumitrescu, realizator al emisiunii Subiectiv și prezentator al emisiunii În fața națiunii la Antena 3 CNN.

  Sursă: Promo Antena 3 CNN
 • MileCelBatran MileCelBatran
  Multumesc, Sabina! Ca de obicei, Goarna de Media tace ca mortu-n papusoi. Oare cand o sa faca Antenuta 45.2% cotă de piață?
 • Sabina Sabina
  Cea de-a noua ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:11. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.2 puncte de rating și 45.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.0 puncte de audiență și 10.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.6 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scană, iar în minutul de aur, la ora 21:29, aproape 3.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune.
 • Sabina Sabina
  JK,nu am datele și pentru meciurile de pe Pro Arena.
 • jk jk
  Vad ca s-a ales praful pe bune de hAlep media teve cu pretentii sa fie pusi intre posturi de stiri la rcs.ce sa zic karma.Cristina Iacob fosta lui Sarbu?Nu s la curent cu stirile mondene dar...s-a rupt lantul de bani,pardon iubire?
 • jk jk
  @Sabina ai datele si pentru meciurile de la Pro Arena?

Trimite un comentariu

sus