Skip to main content

Premieră! Podcastul realizat de Ioana Cosma şi PaginadeMedia, SPORT Toc & Talk, e online! Primul invitat: Florin Niţă. „Îmi doresc să găsesc o echipă cât mai repede”

 
Premieră! Podcastul realizat de Ioana Cosma şi PaginadeMedia, SPORT Toc & Talk, e online! Primul invitat: Florin Niţă. „Îmi doresc să găsesc o echipă cât mai repede”

Este online primul episod al podcastului realizat de Ioana Cosma şi Paginademedia.ro, SPORT Toc & Talk. Invitatul ediţiei de debut este Florin Niţă, portarul echipei naţionale de fotbal a României. Declaraţii inedite despre copilăria grea şi primii paşi în cariera de sportiv profesionist. 

Publicitate

Emisiunea este primul proiect personal al Ioanei Cosma şi va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 18.00, pe canalul de YouTube creat de fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro TV.

Toc & Talk este un proiect Ioana Cosma şi Paginademedia.ro şi este primul podcast în care, la fiecare ediţie, este prezentat un căţeluş pentru adopţie.

„Vom avea un podcast altfel, va fi un podcast friendly, pentru că e şi un parteneriat cu Protecţia Animalelor Consiliului Judeţean Ilfov şi Fundaţia Speranţa şi vom avea două vedete invitate, de fiecare dată - o vedetă necuvântătoare şi o vedetă cu care vorbim.

La prima ediţie invitatul meu este Florin Niţă, portarul Naţionalei de fotbal a României, un sportiv cu un parcurs impresionant”, a spus Ioana Cosma.

Ioana Cosma s-a despărţit de Pro TV anul acesta, în luna februarie, după aproape 30 de ani de lucrat sub aceeaşi siglă.

Declaraţii în exclusivitate de la Florin Niţă, pentru podcastul SPORT Toc & Talk.realizat de Ioana Cosma şi Paginademedia.ro.

„În acest moment Florin Niţă se antrenează", anunţă Ioana Cosma. „Da, în acest moment sunt în căutarea unui nou challenge. Îmi doresc să îmi găsesc o echipă cât mai repede şi să mă liniştesc. Am avut deja discuţii şi la noi în ţară, şi în afară. Dar mie îmi place să am stabilitate, să nu schimb foarte des echipele”, a răspuns portarul.

„Am un loc special acasă cu toate medaliile şi trofeele... Şi mai vreau să pun acolo ceva. Acum mă antrenez la Mogoşoaia", a mai spus Florin Niţă.

VIDEO. interviul inegral - Florin Niţă, pentru podcastul SPORT Toc & Talk, cu Ioana Cosma: „Am fost traumatizat când am fost mic..."

Florin Niţă: „Când era Marius Lăcătuş în vogă îmi doream să fiu ca el. Îmi scriam cu pixul numărul 7 pe spate pe tricouri şi făceam ca el".

Florin Niţă: Am tabieturile mele şi o rutină înaintea fiecărui meci. Sunt anumite chestii pe care nu le pot divulga".

Florin Niţă: „A fost o perioadă când am făcut vizita medicală şi eu am emoţii când merg la medic, nu mă pot controla, am o teamă de doctor şi mi-a crescut pulsul. Am fost traumatizat când eram mic, am fost răcit şi venea des medicul acasă să îmi facă injecţii. Şi am prins frică de atunci de tot ceea ce înseamnă ace, doctori şi spitale. Şi din cauza asta de câte ori mergeam la medic se spunea că sunt bolnav. Am făcut toate investigaţiile necesare şi sunt sănătos. Atunci am făcut pasul la Rapid, pentru că la Steaua mi-au spus că nu pot juca”

Ioana Cosma lucrează în mass-media din 1994 şi spune că jurnalismul este „cea mai frumoasă meserie din lume”.

După ce a plecat de la Pro TV, Ioana a avut o scurtă colaborare cu Fanatik, de numai trei luni, timp în care a realizat matinalul Fanatik Superliga.

Ioana Cosma: „Am avut poate peste 1.000 de live-uri, fie din teren, fie din diverse studiouri, iar sportul e fascinant, are această dinamică, etapele se succed, apar atâtea şi atâtea lucruri. Îmi doream de mult timp proproiul podcast.”

La 21 august, a început şi un proiect online dedicat exclusiv ştirilor din sport: emisiunea PlaySport, care se va difuza în fiecare luni, de la 09.30, timp de două ore, pe site-ul playsport.ro.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus