Skip to main content

Planurile PPF, după dispariţia lui Petr Kellner. Proprietarii Pro TV vor să investească în zona telecom

 
Ladislav Bartonicek, cel care a preluat atribuţiile lui Petr Kellner
Ladislav Bartonicek, cel care a preluat atribuţiile lui Petr Kellner

Ce planuri are PPF, firma care deţine şi Pro TV, după dispariţia proprietarului Petr Kellner? Grupul de investiţii ceh urmăreşte achiziţii suplimentare în zona de telecomunicaţii, dar şi în sectorul mass-media, scrie Broadband TV News.

Publicitate

Ladislav Bartonicek, cel care a preluat atribuţiile lui Petr Kellner, a spus că vede oportunităţi excelente de a cumpăra companii europene de telecomunicaţii.

A adăugat că PPF vrea să ofere mai multe servicii de televiziune cu plată (pay-TV) şi, în prezent, există discuţii despre cum să asocieze platformele O2 TV şi Voyo (care există şi în România), astfel încât să se completeze reciproc.

„Vrem să oferim clienţilor o gamă largă de servicii care au legătură cu zona telecomunicaţii. Televiziunea face parte din aceste planuri. CME este capabil să producă conţinut pe care suntem capabili să îl folosim. Avem deja o mare putere de cumpărare pentru conţinut suplimentar, pe care să îl putem oferi clienţilor”, a mai spus Bartonicek citat de Broadband TV News.

Reamintim că miliardarul ceh Petr Kellner şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de elicopter în Alaska, unde se afla pentru a practica heli-schi. Kellner controla grupul de investiţii PPF, prin care a preluat CME, compania-mamă a Pro TV. 
 
La scurt timp, grupul a anunţat numirea lui Ladislav Bartonicek, unul dintre acţionarii săi, la conducerea activităţilor grupului, în locul lui Petr Kellner. 
 


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Saralescu Saralescu
  Si postacii antenisti disperati cu locul 3 comercial in 4 zile din 7. Dezastru !
 • Mile Mile
  Postacii disperați ca le taie plata ha
 • ddd ddd
  @didi
  în interviul acordat integral presei din Cehia Menționează că a fost un acord de principiu între el și petr kellner de mult timp ca, dacă se întâmplă ceva cu unul dintre cei trei acționari în special cu Petre kellner unul dintre cei doi rămași să preia coordonarea activității dezvoltarea și strategia proiectului în continuare în numele familiei și el Menționează că are o relație de familie foarte apropiată și că ține legătura cu soția lui petr kellner în această perioadă,

  și chiar menționează că are o reconfirmare din partea familiei de a prelua coordonarea operativă strategia și tot ceea ce făcea petr kellner în perioada următoare în numele familiei Asta nu înseamnă preluarea acțiunilor
 • didi didi
  nu prea inteleg... daca proprietarul unui grup media moare, locul lui e luat de unul dintre actionari? dar mostenitorii proprietarului ce pazesc? nu ei sunt cei care decid ce vor face mai departe cu mostenirea lor?

Trimite un comentariu

sus