Skip to main content

Când începe noul sezon Te cunosc de undeva! Show-ul „este o dovadă de curaj pentru unii sau o dovadă a confirmării pentru alţii“

 
Sursa foto: Antena 1
Sursa foto: Antena 1

Show-ul Te cunosc de undeva! revine din septembrie cu cel de-al 18-lea sezon, la Antena 1. Artiştii sunt din nou cuplaţi pe echipe, printre ei aflându-se chiar câştigătorii sezonului trecut, Emi şi Cuza, băieţii de la Noaptea Târziu.

Publicitate

Noul sezon Te cunosc de undeva! începe sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00.

Cine sunt cele 8 cupluri de vedete care vor concura în fiecare sâmbătă seara la Antena 1?

  • Connect-R & Shift,
  • Feli & Nicolai Tand,
  • Jo & Liviu Teodorescu, E
  • liza & Cosmin Natanticu,
  • Emilian & WRS,
  • Rona Hartner & Johny Romano,
  • Sore & Emma de la ZU
  • Emi & Cuza

Cu aşteptări au juraţii de la concurenţii noului sezon?

Ozana Barabancea:

„Ce aştept eu de la <majoratul> emisiunii? Aştept bucuria reuşitei! Concurenţii noi vor gusta, cu siguranţă, din licoarea bucuriei! Se vor redescoperi, se vor mira de ei înşişi, se vor îndrăgosti, ca noi toţi, de altfel, de acest format cu adevărat spectaculos. 

Aşa cum am tot spus, Te cunosc de undeva! este o povocare la nivel înalt artistic. Este o dovadă de curaj pentru unii sau o dovadă a confirmării pentru alţii.

Vreau să descopăr şi vreau să mă bucur alături de întreaga echipă. Dragi concurenţi, uimiţi-mă!”.

Andreea Bălan:

„Abia aşteptam, cu toţii, revenirea pe platoul de filmare, să sărbătorim împreună majoratul acestei emisiuni. Pentru că noul sezon, care va putea fi urmărit în din 10 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 se anunţă unul fabulos, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă – scena Te cunosc de undeva!”

Cristi Iacob:

„Dacă stau bine să mă gândesc, acum 18 ani eu intram la facultatea şi făceam armata. De ce spun armata? Pentru că şi antrenamentele pentru acest show te duc un pic cu gândul la armată.

Disciplina e sfântă la noi, mai ales că munca din spatele fiecărui moment de pe scenă este una colosală. Am filmat deja primele ediţii, despre care pot doar să vă spun că au fost fabuloase, departajarea a fost foarte grea, jurizarea şi mai şi.

A trebuit să recurgem la detalii ca să îi putem departaja, pentru că toţi au fost în formă maximă. Abia aşteptăm să împărtăşim cu cei de acasă noul sezon #tcdu18, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”.

Aurelian Temişan:

„Va fi un sezon foarte puternic, poate mai puternic ca oricând. Chiar dacă am spus mereu că acest show este unul foarte complex, nu putem uita că la baza lui stă muzica, iar în acest sezon canapeaua va aduce laolaltă foarte mulţi cântăreţi, aşa că spectacolul se anunţă a fi unul incendiar.

Va fi o luptă continuă întâi cu ei însuşi, iar apoi cu cei de lângă ei, de la canapea. 10 ani, 18 sezoane, sper să <ieşim la pensie> de la acest show minunat, peste ani buni, în care toţi artiştii din România să fi trecut pe la noi, pe scena magică de la Te cunosc de undeva!”.

Cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera pe 10 septembrie, de la 20:00, la Antena 1.

Show-ul este prezentat de Alina Puşcaş şi Pepe şi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Citeşte şi: Antena 1 a anunţat concurenţii noului sezon Te cunosc de undeva! Printre ei Emi şi Cuza, câştigătorii sezonului trecut

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Known Name Known Name
    @No name - dar totusi au cele mai mari audiente. Asa ca de ce sa il scoata, doar ca vrea un No name?
    Apropo, fix aceeasi logica este si la ”Las Fierbinti”: o zeama lunga, aceleasi subiecte repetate, se promoveaza grobianismul, prostia, alcoolul, misoginia, batutul femeilor, violenta la adresa copiilor si a femeilor, dar are audiente imense si nimeni nu le zice nimic.
    Cum era cu dubla masura?
  • No name No name
    Sint la anii lumină, față de show-ul de pe Rai Uno mă refer la make-up.A ajuns Andreea Bălan să aibă păreri despre muzică .Show-ul e o zeamă lungă,a devenit extrem de boooring.

Trimite un comentariu

sus