Skip to main content

Premierele lunii iunie la Disney+. Avatar: Calea Apei şi seria de spionaj de la Marvel: Invazia secretă, printre titluri

 
Premierele lunii iunie la Disney+. Avatar: Calea Apei şi seria de spionaj de la Marvel: Invazia secretă, printre titluri

Disney+ a pregătit pentru luna iunie mai multe producţii şi totodată platforma de streaming marchează un an de la lansarea în România. Printre acestea se regăsesc Avatar: Calea Apei, seria de spionaj de la Marvel: Invazia secretă şi Flaming Hot: Condimentul succesului regizat de Eva Longoria

Publicitate

Producţiile pregătite de Disney+ pentru luna iunie:

  • Invazia secretă (Secret Invasion)

Apare pe 21 iunie si va fi un câte un episod în fiecare săptămână

În noua serie a Marvel Studios Invazia Secretă, care are loc în prezent în MCU, Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facţiune a Skruli-lor.

Fury se alătură aliaţilor săi, inclusiv Everett Ross, Maria Hill şi Skrull-ul Talos, care şi-a contruit o viaţă pe Pământ. Împreună pornesc într-o luptă contra cronometru pentru a opri la timp o iminentă invazie a Skrulli-lor şi a salva omenirea.

  • Avatar: Calea Apei (Avatar: The Way of Water) 

Disponibil pe 7 iunie

Un bărbat porneşte într-o călătorie plină de aventuri şi iubire, şi luptă pentru a salva locul unic pe care a învăţat să-l numească acasă.

James Cameron, regizorul premiat cu Oscar pentru Titanic, oferă o experienţă cinematografică, în care tehnologia revoluţionară se întâlneşte cu personaje captivante într-o poveste atemporală şi emoţionantă.

  • Gol puşcă (The Full Monty)

Apare pe 14 iunie şi toate episoadele vor fi disponibile

La 25 de ani de la producţia britanică originală, serialul de opt episoade a 60 minute va urmări aceeaşi gaşcă de băieţi pe măsură ce încearcă să facă faţă oraşului post-industrial Sheffield şi prin sectoarele de sănătate, educaţie şi a forţei de muncă, aflate în decin.

Comedia dramatică prezintă ce s-a întâmplat cu gaşca după ce şi-au pus echipamentul la loc, explorând momentele lor cele mai glorioase, mai prosteşti şi mai disperate. De asemenea, va evidenţia modul în care lumea extrem de amuzantă a acestor eroi ai clasei muncitoare - care încă locuiesc în Sheffield - s-a schimbat în deceniile care au trecut.

  • Moarte în Caraibe (Saint X)

Disponibil pe 7 iunie

Serialul cu naraţiune în planuri temporale multiple, explorează şi răstoarnă genul „fata dispărută”, urmărind modul în care moartea misterioasă a unei tinere în timpul unei vacanţe idilice în Caraibe provoacă efecte traumatice în lanţ, care o atrag în cele din urmă pe sora sa în periculoasa misiune de a afla adevărul.

  • Flamin' Hot: Condimentul succesului

Apare pe 9 iunie

Flamin’ Hot: Condimentul succesului e povestea lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moştenirea latino-americană şi de educaţia lui pentru a transforma popularul brand Flamin' Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria alimentară şi a devenit un fenomen al culturii pop internaţionale.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus