Skip to main content

Premiile Oscar 2021, cu vedete pe covorul roşu. Decizia organizatorilor

 
Foto: Hollywood Reporter
Foto: Hollywood Reporter

Premiile Oscar din acest an se vor desfăşura în format fizic. Organizatorii au oferit o derogare celor nominalizaţi pentru a putea asista la gala din 25 aprilie.

Publicitate

Astfel, starurile de la Hollywood pot asista la ceremonia din Los Angeles, pentru că sunt considerate „angajaţi esenţiali”, scrie Hotnews.

„Cei implicaţi în producţia Oscarurilor, cum ar fi nominalizaţii şi invitaţii lor, pot primi o derogare prin care sunt consideraţi angajaţi esenţiali şi li se va permite să meargă de la centre la testare, la repetiţii şi la activităţile Academiei înainte de gală şi, desigur, la gala în sine”, au spus reprezentanţii Academiei de film Americane, potrivit Hotnews.

Gala Premiilor Oscar va avea loc la Dolby Theatre, tradiţionalul loc al ceremoniilor, dar şi la gara Union Station din Los Angeles.

România, nominalizată la Premiile Oscar

România va fi prezentată la Gala Premiilor Oscar din acest an. Filmul „colectiv” în regia lui Alexander Nanau a fost nominalizat la două categorii: „Cel mai bun documentar” şi la „Cel mai bun film străin”.

Jurnalistul Cătălin Tolontan speră să participe la ceremonia din Los Angeles, dar nu este sigur din cauza restricţiilor legate de pandemie, care ar putea să facă imposibilă călătoria sa în America.

Dacă va fi pe covorul roşu, el ar putea să se întâlnească cu Aaron Sorkin, cel care a scris scenariul pentru filmul „The Trial of Chicago 7”. Sorkin este preferatul lui Tolontan. „Să fiu pe aceeaşi pagină (o pagină lungă, desigur) cu Sorkin ar fi incredibil”, a spus Tolontan pentru Variety.

CITEŞTE ŞI: Cătălin Tolontan, interviu pentru Variety: „Colectiv nu este despre sistemul de sănătate şi corupţie. Este despre democraţie”

CITEŞTE ŞI: Performanţă fantastică! Două din două! Filmul „colectiv”, nominalizat la Premiile Oscar la două categorii

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus