Skip to main content

Premiile YouTube: Cătălin Măruţă a câştigat premiul pentru cel mai ascultat podcast românesc. Peste Bobonete şi Morar. LooLoo Kids record absolut: peste suta de milioane de abonaţi

 
Premiile YouTube: Cătălin Măruţă a câştigat premiul pentru cel mai ascultat podcast românesc. Peste Bobonete şi Morar. LooLoo Kids record absolut: peste suta de milioane de abonaţi

Premii. Care sunt premianţii la zece ani de Youtube în România? Patru canale premiate în competiţia după numărul de afişări în 2022 şi alte patru premii speciale

Publicitate

Cătălin Măruţă a luat premiul pentru cel mai urmărit podcast românesc de pe YouTube, după numărul de vizualizări.

De altfel, patru canale de YouTube au fost premiate pentru cel mai mare număr de vizualizări pe YouTube (categoriile Podcast, Educaţie, Gaming şi Cooking).

Şi Andra a fost premiată: este cel mai urmărit artist de pe YouTube. Dacă Măruţă a luat premiu după numărul de vizualizări, Andra a intrat în categoria premiilor speciale, alături de INNA (artist român la nivel global), Selly (conţinut generalist) şi Loulou Kids (pentru numărul uriaş de abonaţi - peste suta de milioane în toată lumea).

În urmă cu 10 ani, Google a lansat versiunea pentru YouTube România, iar aseară au avut loc premiile YouTube. Printre câştigători se numără Cătălin şi Andra Măruţă. Evenimentul a fost prezentat de Dan Oros - Head of Marketing la Google.

Detalii, în continuare:

Premiile după de vizualizări:

1. PODCAST. Acasă la Măruţă - 284 K de abonaţi. Cele mai multe vizualizări la categoria podcast

Cătălin Măruţă a luat premiul pentru cel mai urmărit podcast românesc de pe YouTube. La categoria canale de podcast în 2022 au mai fost finalişti DA BRAVO! By Mihai Bobonete-2 şi Fain & Simplu Morar

Cătălin Măruţă:

"Mulţumesc, Youtube şi tuturor celor care au dat subscribe şi/sau play! Podcastul „Acasă la Măruţă” a fost cel mai ascultat podcast românesc în anul 2022, pe platforma Youtube.

Mă bucur mult că proiectul meu de suflet a devenit preferatul vostru. Promit să mă ţin de treabă şi să produc în continuare episoade interesante pentru voi."

2. COOKING. Jamila a plecat cu premiul

La categoria cel mai bun canal de gătit a câştigat Jamila. La această categorie au mai fost două canale: Poftă bună cu Gina Bradea şi Reţetele Mihaelei.

Jamila - 1,72 milioane de abonaţi

Jamila (Geanina Staicu Avram):

"In aceasta seara am avut onoarea si bucuria sa particip la evenimentul YOUTUBE10 care a aniversat 10 ani de existenta in Romania. N-am plecat de acolo cu mana goala, ci cu premiul pentru cel mai bun canal de gatit in 2022.

Acest premiu este si al vostru pentru ca fara voi nu am fi ajuns niciodata pana aici! Ma multumim si va suntem vesnic recunoscatori pentru toata dragostea si sustinerea voastra. Va iubim!"

3. EDUCAŢIE. Atenţie, cad mere. Şi premii

La categoria canale educaţionale în 2022 a câştigat Atenţie, cad mere. Canalul Atenţie, cad mere are 1,13 milioane de abonaţi pe YouTube.

Nominalizaţi au mai fost Zaiafet şi Doza de Spaţiu.

4. GAMING. MaxInfinite, primul loc

La categoria canale de gaming în 2022 a luat premiu de la YouTube MaxInfinite, cu 3, 2 milioane de abonaţi. La această categorie au mai fost IULITMx şi iRaphael.

PREMII SPECIALE YOUTUBE

1. LooLoo Kids, cel mai tare cont românesc la nivel internaţional - 100 milioane de abonaţi

Cu multe canale în toată lumea, LooLoo Kids are, toată lumea, peste 100 de milioane de abonaţi.

Cristina Badan - LooLoo Kids:

"Youtube ne-a acordat aseară premiul pentru „Cel mai urmărit creator de content din România, la nivel internaţional.”
 
Suntem onoraţi şi emoţionaţi, mândri de echipa noastră şi determinaţi să facem lucruri măreţe în continuare. La mulţi ani, Youtube România!"

2. INNA, cea mai popular artist român în toată lumea

La categoria cel mai Cel mai popular artist din România pe YouTube la nivel global a fost premiată INNA (7, 68 milioane de abonaţi).

3. Andra - Cel mai popular artist pe Youtube în România

Andra a luat premiul pentru cel mai urmărit artist pe YouTube în România. Contul ei are 1,19 milioane de abonaţi

Andra:

"Youtube mi-a acordat în această seară premiul „Cel mai ascultat artist pe Youtube în România”, după numărul de vizualizări din ultimii 10 ani.

De fapt voi mi l-aţi acordat şi vă mulţumesc din suflet pentru asta! Apreciez fiecare subscribe, play, like sau share! Ce pot să mai spun? Sunt onorată şi emoţionată pentru că sunteţi atât de minunaţi."

4. Selly, cel mai urmărit creator de conţinut generalist

Selly a fost şi el premiat la 10 ani de Youtube. Premiul special a fost acordat pentru cel mai urmărit creator de conţinut generalist.
 
Contul lui are, în prezent, 3,2 milioane de abonaţi.
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus