Skip to main content

„Am întrebat 100 de români”: La ce ora pune Antena 1 show-ul Preţul corect? Se vrea concurent pentru Cabral

 
„Am întrebat 100 de români”: La ce ora pune Antena 1 show-ul Preţul corect? Se vrea concurent pentru Cabral

Nou „concurent” pentru „Ce spun românii”, de la Pro TV. Antena 1 anunţă că noua emisiune Preţul cel bun, făcută după formatul Preţul corect (The price is right) va fi programată de la ora 18:00

Publicitate

Quiz show-ul va debuta luna viitoare, pe 6 septembrie. La aceeaşi oră, Pro TV are emisiunea lui Cabral - quiz-ul „Ce spun românii”. 

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu sunt cei doi prezentatori ai emisiunii. De asemenea, Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu şi Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Vârciu şi de Ştefănescu în emisiune. 

Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri. Momentan nu se cunosc informaţii despre ce se va întâmpla cu Acces Direct, emisiune care se vedea de la 17:00 la 19:00 până acum

Preţul corect, prima dată în România acum peste 20 de ani

Licenţa formatului a fost cumpărată pentru prima dată la noi în ţară de Pro TV. Emisiunea s-a numit „Preţul corect” şi s-a difuzat între decembrie 1997 şi martie 2000. Prezentatorii erau Stelian Nistor şi Constantin Cotimanis.

Kanal D a preluat show-ul pe care l-a difuzat doar într-un an - 2009. Cosmin Cernat prezenta „Spune-mi preţul”.

Emisiune cu 65 de ani în spate

La nivel mondial, emisiunea este cunoscută sub numele de „Price is right”, formatul internaţional fiind deţinut de casa de producţie Freemantle Media (sau Fremantle cum se numeşte în prezent).

Formatul „The price is right” a fost creat de Bob Stewart şi produs la început de Mark Goodson şi Bill Todman. Show-ul a debutat în 1956, în America.

Emisiunea este, de fapt, un concurs interactiv în care oamenii trebuie să ghicească preţul unor produse în cadrul unor probe.

Dan Negru, despre formatul emisiunii Preţul corect: „Nu-i un garant al succesului”

Dan Negru a vorbit, într-un interviu acordat Paginademedia.ro în luna aprilie, şi despre emisiunea „Preţul corect”. Spunea că a insistat pentru această emisiune:

„Am avut nişte discuţii despre un Quiz cu Negru, cu oamenii din conducerea televiziunii la care lucrez de 21 de ani, în ianuarie. Da, unul dintre proiecte la care eu am insistat foarte mult, recunosc, era The price is right - Preţul Corect”.

Dar, spune el, „nu-i un garant al succesului”. 

„Îmi place proiectul ăsta, nu-i un secret. Sunt colegi din alte televiziuni care ştiu de insistenţa mea pe tot ce înseamnă Preţul Corect. De aici până la ce va fi să fie nu ştiu, habar nu am.

E un format mare, internaţional, dar nu-i un garant al succesului. Să nu îţi imaginezi că ceva mai e un garant al succesului”, a spus Dan Negru, pentru Paginademedia.ro.

VIDEO. Dan Negru despre formatul „The price is right”

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Antena 1 anunţă show-urile din toamnă. Asia Express, X Factor, iUmor şi o emisiune de stand-up

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Va prezenta Dan Negru emisiunea Preţul Corect? - „Îmi place proiectul ăsta, nu-i un secret”, spune vedeta Antenei 1

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Ești prost acces e în vacanta deloc
  • Cristi Cristi
    Vor începe pe 6 septembrie - în acea perioadă, Acces Direct revine din vacanță deja. Poate-l mută între 16.00 și 18.00, imediat după Mireasa. Și dispare Observator 16, având în vedere că a intrat și Observator de noapte și fostul Observator 13 s-a extins cu o oră-n plus, de la 12-14, în loc de 13-14.
  • Mile Mile
    Dacă nu are succes revine acces ha
  • jk jk
    Deci Mile,pana la urma urmei,se intra in vacanta?
  • Mile Mile
    Este numai cât e în vacanta acces
  • Șerban Șerban
    Cabral are șarmul lui. Antena 1 se înșeală amarnic dacă își imaginează că acești 2 *** vor putea concura cu el.

    @B.A.M ce-ai ***?
  • mile mile
    bogdan tv trebuie sa faca rating poate ca noua emisiune nu va avea si ce faci
  • Bogdan Chirea Bogdan Chirea
    Comentariu mai amuzant si penibil ca cel in care un fanatic plange după cele mai mari *** de emisiuni din istoria televiziunii nu am putut sa văd…. Cum sa ajungi sa faci elogii si sa ridici in slavi Acces Direct sau Extra Night Show ?? Serios ? Adică toată lumea si-a dat seama cât de jos poate ajunge promovarea oricărui tip de conținut doar pentru audiență si tu vi sa vorbești de originalitate si sa plângi ? Sa vi sa aduci ode “fenomenului Vulpița” nu poate decat sa imi explice ca aceasta frustrare pare a fi scrisă doar de cineva care încă insista ca asa se fac bani in televiziune sau ca ești atât de obsedat încât nu poți înțelege cand lumea iți zice ca exagerezi si ca ai luat-o pe arătura dar tu ții cu dinții de ideea ta. Si continui sa preferi sa fi penibil cu astfel de conținut pentru ca, zici tu , CNA a băgat strâmbe … Pe de alta parte Antena 1 are totuși curaj sa înțeleagă ca după munca, de exemplu, cineva s-ar simti mai destins sa urmărească un Family show, nu scandaluri si vedete inventate si exploatate pentru audiență… ca aici era problema. Subscriu însă ca managementul postului are o mare problema in a își bate joc de formate, de a le muta la diferite ore in fiecare saptamana din cauza ca au audiențe mai mici decat cele de pe PRO TV.

    Originalitate înseamnă sa vi cu niște idei de succes care sa prindă la public: emisiuni precum Next Star sau IUmor. Si sa recunoaștem ca si concurenta a încercat sa ne obosească cu copierea unor idei precum ghicirea unor vedete mascate.
  • Marian Marian
    Sabina nu cred ca vor fi schimbari , ziua va merge ca si pana acum iar in prime time, cu cea mai mare prostie a lor sa bage Vlad la concurenta cu Asia
  • Marian Marian
    Este o strategie a antenutei de a baga emisiunea de la 18 00 pentru a creste audienta obositorului , Cabral este un pic in declin cred ca trebuia scos la pensie sau sa-i faca alta emisiune , cine stie poate reuseste antenuta sa depaseasca si stirile pro cu aceasta emisiune , ramana de vazut parerea mea este ca trebuie si pro sa schimbe strategia ca altfel nu-i vad bine , cred ca si Maruta trebuie scos la pensie .
  • B.A.M B.A.M
    Anoninule, daca citeai CU ATENȚIE COMENTARIUL, ai fi aflat că mă ambalez din cauza că unul dintre ultimele redute ale televiziunii din România (nu PRO TV, nu Kanal D în ACEST CAZ) își pierdea IDENTITATEA ȘI ORIGINALITATEA pe fondul greșelilor sistematice luate pe principiul "ce face omul (PRO TV-ul), face și maimuța" (care din motive inexplicabile pentru mine, în rolul maimuței se dorește a fi Antena 1 tocmai de către Antena 1 și asta în contextul în care ei au o istorie mai mare și mai cuprinzătoare pe piața TV)
    De asta! Cred că am fost clar acum, iar mai detaliat găsești în comentariul precedent!!!
  • Cristi Cristi
    @Ciprian, cel mai probabil nu.

    Posibil ca grila să fie:

    Duminică, luni + marți - Asia Express 4.
    Miercuri - Stand-Up Revolution 1
    Joi - Adela 2
    Vineri - X Factor 10
    Sâmbătă - iUmor 11
  • Sabina Sabina
    Marian ,pe 26 august PRO TV va anunta noua grilă.
  • Marian Marian
    Cred ca pro il muta pe Maruta la ora 17 45 si pe Cabral la ora 16 sa nu se intersecteze cele doua emisiuni .
  • Mile Mile
    Cristi stai calm protevistule va fi când vre

Trimite un comentariu

sus