Skip to main content

El e primul prezentator de ştiri virtual din România, creat cu ajutorul Inteligenţei Artificiale. Ce prezintă, pe sport.ro?

 
E-MIL este primul prezentator virtual şi găzduieşte „Pastila de Sport” de pe site-ul sport.ro / foto: protv.ro
E-MIL este primul prezentator virtual şi găzduieşte „Pastila de Sport” de pe site-ul sport.ro / foto: protv.ro

Începând de astăzi, site-ul sport.ro are un prezentator virtual, creat cu ajutorul inteligenţei artificiale. Este vorba despre E-MIL, primul prezentator virtual, care va găzdui „Pastila de Sport”.

Publicitate

Ştirile sportive vor fi aduse de E-MIL, pe sport.ro şi canalele social media ale site-ului, notează protv.ro.

Cu ajutorul aplicaţiilor AI (Artificial Intelligence), noutăţile din sport vor fi transformate într-o pastilă de două minute. „Pastila de Sport” va fi prezentată de E-MIL în fiecare zi, de luni până vineri.

„Salutare tuturor pasionaţilor de sport! Sunt extrem de încântat să vă anunţ că voi fi gazda emisiunii Pastila de Sport de pe site-ul Sport.ro, aducându-vă cele mai proaspete şi captivante informaţii din lumea sportului în fiecare zi, de luni până vineri.

 
Cu ajutorul tehnologiei de inteligenţă artificială, vom aduce în faţa voastră cele mai noi şi relevante ştiri din diversele domenii sportive. Fiţi alături de mine şi vă promit o experienţă informativă inedită şi captivantă! Să înceapă aventura în lumea sportului!”, a spus E-MIL, ajutat de inteligenţa artificială.
 
Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV:
 
„Este un proiect inovator în domeniul ştirilor sportive. Echipele noastre de la sport.ro şi video digital au dezvoltat un prezentator virtual cu Inteligenţă Artificială (AI) numit E-MIL, care vă va aduce ştirile din lumea sportului într-un mod captivant şi modern.
 
Lansarea acestei pastile zilnice dedicate ştirilor sportive cu prezentator AI reprezintă un pas important în evoluţia digitală a PRO TV”.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus