Skip to main content

Matinal nou şi feţe noi la Pro FM. Cine vine în locul lui Coţofană şi Veve

 
Matinal nou şi feţe noi la Pro FM. Cine vine în locul lui Coţofană şi Veve

Gata cu Dimineţile Blană, la Pro FM. Urmează dimineţile WTF. Postul de radio lansează din 12 septembrie matinalul What The Fun, prezentat de Bogdan Drăcea, Raluca Cojocaru şi Bogdan Ciudoiu în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 07:00. 

Publicitate

Cei trei vin pe locul lăsat liber de matinalul Dimineţi Blană, prezentat de Sebastian Coţofană şi Veve. 

Drăcea, Ralu şi Bogdan se vor întâlni să comenteze subiectele zilei, se vor încăpăţâna să pună un filtru de Instagram peste viziunea oamenilor asupra vieţii şi să o facă mai frumoasă. Rubrici speciale, invitaţi diverşi, concursuri şi foarte multe premii sunt doar câteva dintre ingredientele noului program de dimineaţă, anunţă Pro FM.

Bogdan Drăcea, unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi, cunoscut în mediul online, prin intermediul social media şi al spectacolelor de stand-up comedy, este cel mai nou membru al echipei.

Întrebat care au fost motivele acestei alegeri, Bogdan Drăcea a declarat:

„Când eram copil voiam să fiu tractorist, dar era cam cald pe câmp, aşa că am ales un loc de muncă unde există aer condiţionat şi cafea gratis. Ulterior, am aflat că nu e chiar gratis, dar am ales să rămân!

Lăsând gluma la o parte (doar puţin), mă bucur că îmi voi petrece dimineţile împreună cu Ralu şi Bogdan, la PROFM, xoxo”.

Raluca Cojocaru face parte din echipa Pro FM din 2018. După doi ani petrecuţi în redacţia de ştiri a radioului, a trecut în echipa DJ-ilor, iar din 12 septembrie va prezenta matinalul „What The Fun”, alături de Bogdan Drăcea şi Bogdan Ciudoiu.

„Abia aştept să ne apucăm de treabă. Pardon, de râs! Mă bucur că am ajuns să lucrez în această formulă magică, alături de Drăcea şi de Bogdan. Îmi doresc ca tot mai multă lume să se trezească alături de PROFM, să adunăm cea mai tare gaşcă de ascultători şi să îi contaminăm cu energia noastră. Sper din suflet să le aducem cel puţin un zâmbet în plus, în fiecare dimineaţă, şi să le facem zilele un picuţ mai colorate!”, a menţionat Raluca Cojocaru.

Bogdan Ciudoiu a debutat la radio încă din perioada liceului, tot la Pro FM, mai precis, la ProFM'sCOOL (la acea vreme, un proiect dedicat liceelor din Bucureşti şi din oraşele mari).

S-a întors în echipa Pro FM în urmă cu un an şi, până la finalul acestei veri, a realizat, alături de Raluca Cojocaru, programul de după-amiază. Ciudoiu a mai prezentat matinal la Virgin Radio, alături de Ionuţ Bodonea.  

„Începe cea mai nebună toamnă din viaţa mea. Nu exagerez! Sunt super entuziasmat de toate proiectele în care sunt implicat şi partea cea mai tare e că îmi voi începe zilele distrându-mă în studioul PROFM, alături de Ralu şi Drăcea, dar, mai important, alături de cei mai haioşi ascultători! Abia aştept!”, a declarat Bogdan Ciudoiu.

Amintim că Sebastian Coţofană a realizat, alături de diverşi co-prezentatori, Dimineţi Blană la Pro Fm din 2017, până în iulie 2022. 

În iulie 2022, RCS a îmtretrupt colaborarea cu Coţofană şi partenera sa, Veve. „Mi s-a spus că noi nu suntem destul de buni, că matinalul nu e destul de bun”, a declarat Coţofană pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi: Audienţe radio. Radio ZU creşte şi se apropie ameninţător, la oraşe, de Kiss FM. Creşteri la Rock FM, Europa, Magic şi Guerrilla

 

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gorov Gorov
    Va fi vineri stand up revolution

    Si sub Vocea ? Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Va fi vineri stand up revolution
  • jk jk
    Offtopic:Se pare ca in acest an nu vor avea loc schimbari la Romanii au talent,ma refer la juriu.Si asta o spun dupa declaratiile celor 4 jurati despre asteptarile acestora pentru sezonul 13.
  • jk jk
    @Ha nu,dar nici prea curand nu va incepe.Poate prin decembrie-ianuarie,dupa (n-a)iUmor
  • Ha Ha
    Deci, trebuie sa va spun ce am vazut. Tocmai au pus promo pentru SEZONUL 2 Stand-Up Revolution... N-am scapat de emisiunea aia...
  • jk jk
    As vrea sa inceapa de ziua mea,pe 12 februarie,dar ziua corecta este 12 septembrie
  • Alexandra Sachelarie Alexandra Sachelarie
    Ce-i drept. Kiss FM începe să-și piardă din glorie. La fel cum a fost Radio 21 și PRO FM
  • Eoes Eoes
    Numai la kiss fm nu vine nimeni însă audiența e in cădere liberă!
  • Glumetzu Glumetzu
    Ne încurcăm de numele lunii? Deja faptul că nu e nici un dezacord în text e o performanță rară pentru un text de pe sait.
  • Meme Meme
    ...din septembrie, nu din februarie. Puteți rectifica.
  • Claudiu Claudiu
    Din 12 februarie?? Pana atunci ce fac?

Trimite un comentariu

sus