Skip to main content

PODCAST. Emisiune nouă la Prima TV, cu prezentatoare diferite în fiecare ediţie. Cine e prima?

 
Mirela Retegan
Mirela Retegan

Televiziunea Prima TV aduce la începutul anului un nou format. E vorba despre o emisiune de tip podcast. Formatul este sub genericul Spune-mi cine eşti. 

Publicitate

În fiecare ediţie a emisiunii de tip podcast va fi o prezentatoare diferită de la Prima TV sau de la Prima News. Prezentatoarea care deschide această emisiune este Irina Gologan. Prima invitată în platoul Prima TV este  Mirela Retegan (creatoarea Găştii Zurli).

Emisiunea debutează duminica, 8 ianuarie, de la ora 10.00 şi va fi în fiecare săptămână. Podcastul este difuzat vinerea, de la ora 21.00 şi pe Prima News.

Irina Gologan:

"Am vorbit despre eşec şi despre teoria aparte a invitatei mele: eşecul nu înseamnă drumul spre succes, ci este semnalul că nu eşti pe drumul cel bun.

Am aflat de la Mirela Retegan de ce crede în zodii, care este legătura cu Dumnezeu, dar am atins şi subiecte mai multe precum divorţul şi provocările unei mame care creşte o singură fiică."

În ediţiile care urmează la podcastul Spune-mi cine eşti, vor fi invitaţi precum Dan Bitman, Andrei Aradits, Narcisa Suciu, Eugen Cristea, Cezar Ouatu, Andreea Raicu, Virgil Ianţu şi mulţi alţii.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus