Skip to main content

Emisiune auto, din weekend la Prima TV. Dan Scarlat, redactorul şef al Top Gear, unul dintre prezentatori

 
Luci Popa (stânga) şi Dan Scarlat (dreapta), prezentatorii emisiunii auto. Foto: Prima TV
Luci Popa (stânga) şi Dan Scarlat (dreapta), prezentatorii emisiunii auto. Foto: Prima TV

O nouă producţie intră în grila Prima TV, iar Dan Scarlat, redactorul şef al revistei Top Gear, este unul dintre prezentatori.

Publicitate

Emisiunea se numeşte „Coloana de direcţie” şi va debuta sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 12:00. Se va difuza în fiecare săptămână.

Alături de Scarlat, în fiecare ediţie va fi şi Luci Popa, un vlogger de pe Youtube care are două canale - AutoVantage (42.000 de abonaţi) şi „Maşini cu Luci Popa” (11.600 de abonaţi).

Emisiunea aduce şi un „concept nou”, spun reprezentanţii Prima TV: ce se va difuza pe TV va fi în format orizontal, iar pe paginile de Facebook şi Youtube emisiunea este transmisă în format vertical (9:16), adaptată condiţiilor de vizionare pe telefoanele mobile. 

De asemenea, o serie de ştiri din lumea auto vor fi date de luni până vineri, de la ora 09:30, în cadrul emisiunii matinale Focus la Prima Oră. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RzV RzV
    Pe Youtube la anumiti creatori prind destul de bine materialele auto. Luci Popa a aparut si pe la alti youtuberi care aduna sute de mii de vizionari. Acum sa vedem daca au atragere si la TV.
  • didi didi
    bravo, luci. recunosc, nu imi esti foarte simpatic si m-am bucurat cand ai plecat de la atelierul de detailing , esti arogant si cateodata nesimtit. dar ma bucur ca ti-ai gasit un loc in televiziune, stiu ca ti-a placut cand ai fost la pro motor.

Trimite un comentariu

sus