Skip to main content

Prima TV are un nou jurnal de ştiri. Cine sunt prezentatorii?

 
Daniel Osmanovici
Daniel Osmanovici

Schimbare în grila Prima TV. Postul are un nou jurnal de ştiri, Focus 08.00. Astfel, ştirile dimineţii vor fi prezentate prin rotaţie de Irina Gologan şi Daniel Osmanovici de la ora 08.00.

Publicitate

Ce spun cei doi prezentatori?

Irina Gologan:

"Mi-a fost dor să îmi încep zilele alături de telespectatori şi să le spun bună dimineaţa celor de acasă. Este o ediţie de ştiri din care vrem ca cei care ne urmăresc să afle tot ce e mai important, într-un mod concis, alert şi plin de informaţii."

Daniel Osmanovici:

"Ne vedem cu tonus bun, cu ştiri relevante, cu informaţie la prima mână. Nu rataţi dimineţile alături de Focus 8."

GALERIE FOTO:

  • Irina Gologan
  • Daniel Osmanovici
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Acciduzzu Acciduzzu
    @Vlad
    Irina Radu a ocupat, in ultimii 20 de ani, numai functii babane. Din care a daramat tot ce se putea darama pt ca femeia e doar o prompterista-carierista venita de un' s-agata harta-n cui. Ei bine, daca in TVR putea pacali viata cat dorea printre alte mii de fofilatori, la Prima sunt oameni putini si se vede cine si cat pune osul.
  • Vlad Vlad
    Prima tv sub Tomsa a ajuns praf. Omul nu are bani si habar nu are ce face - seful lui, Teszari, ar trebui sa-l schimbe ca nu e pe dinafara. Se da mare si tare, injura toata ziua dar doar la telefon pentru ca altfel omul este un fricos. Are 2 maturi: Irina si Simona care au doar o calitate: obedienta. Le este fica sa spuna adevarul si tin de scaun cat pot ele de tare. Prima News nu a facut angajari, nu are playout si nici studio - sa mearga CNA-ul sa verifice. Prima Comedy nu a angajat oameni, nu a cumparat programe, este o alta rusine de televiziune marca Clever. Totul se face pe genuchi, fara bani, oameni pusi sa faca 2-4 job-uri, salarii mizerabile, conditii de munca proaste, atmosfera urata, salarii intarziate, sefi de toata jena. Totul este o rusine si o bataie de joc dar probabil asa se fac afacerile a la Cluj. Daca le filmeaza cineva pe cele 2 sefe cu ce se ocupa zilnic face un serial "Musca fara Cap" senzational. Habar nu ce fac iar locul lor este la prajit pui la KFC. HR-ul din TVR ar trebui sa le caute ca se potrivesc de minune la frecatul mentei.
  • Buldogel Buldogel
    I miss Septimiu Sarateanu, the killer of audiences! Fara el, 0.0 e greu de atins.
  • Anonim Anonim
    ONe, aoleu, revăd rebrandingul Pro din 2017. Să vedem cum vor să transforme posturile
  • ONe ONe
    Offtopic|Maine la CNA:Antenele au depus cerere pt sigle noi iar Kanal D vrea sa preia o serie de posturi radio si Bucuresti TV
  • An An
    Si care e diferenta, faptul ca au renuntat la partea de interviuri si invitati...va fi un simplu jurnal de stiri? Trebuia sa gandeasca un program care sa acopere tronsonul 8-12 pe programul Prima News, din care sa retransmita o parte si pe Prima Tv...
  • Fost Angajat Clever Fost Angajat Clever
    Completare: stiti cine se ocupa de marele post de stiri revoluționar din tara noastra? Echipa focus. Toata. De unde emite postul? Din regia focusului. Un post facut asa, ori plictiseala, ori spalare de bani ori pentru stiti voi....2024, la revedere Werner my friends
  • Fost Angajat Clever Fost Angajat Clever
    Încearcă tronsonul matinal cu acelasi tip de stiri? Dupa focus la prima ciora, pardon, ora, acum ii baga tot pe astia ca sa nu ii dea afara? Aaa stai, se lanseaza curand aleph news de cluj, cu 90% retransmisii de pe prima (continut), focus in simultan si porcarii. De ce nu se spune ca la mega postul de stiri clujean se vor difuza doar prostii cum sunt pe realitățile (porno) star si nesportiva. CNA-ul doarme. Aaa, au mega redactie de stiri la cluj nu știați? Informatii difuzate de pe un amarat de pc cu obs care după cum vedeti si la testele de pe prima news, cand e simultan cu postul mama, isi da restart emisia. Prima comedy e alta mâncare de peste... Stricata. Spectacole de stand up de pe youtube, editate, ca nu se pot da fara perdea si reluari cu filme de comedie si emisiuni de comedie si seriale ghiciti de unde? Prima tv arhive. Da, ca nu au de unde altundeva. Ce vrea pana la urma nenea mogul clujean? Ceea ce ofera antenele si pro pe platformele sale VOD, canale tematice cu continut, fie diferit, fie din arhiva posturilor. Un mare fas. Asa oricine isi poate face post de televiziune, emite conținut zi de zi nou, timp de 10 ani, apoi isi face canale tematice din arhiva principala. Si emite si cu alea inca 10-15 ani. Timp suficient pentru incasari din reclame. Odata cu buzunarele full, isi inchid șandramaua si next level. Cum se numesc astea? Televiziuni căpușe. In romania, televiziunile sunt de doua tipuri: a) căpușe, b) partid:))))) Deci? Si prima traditional music la fel va fi: un playlist cu muzica. CNA-ul chiar pune botul in ultimii ani la oricine solicita licenta fără sa verifice mai amănunțit. Nu lanseaza in străinătate un trust mare 8 canale odata si vin ăștia sa lanseze la noi? Pe bune? Daca merge maine pro sau antena sa ceara 8 licențe sau 10,le ia? Nuuu. De ce? Pentru ca nu au in spate un monopol, da, da, daaaa, DIGI.

Trimite un comentariu

sus