Skip to main content

Avem un nou canal online: Prima Play! Pătraru, meciurile de pe Look, seriale şi altele. Cât costă

 
Avem un nou canal online: Prima Play! Pătraru, meciurile de pe Look, seriale şi altele. Cât costă

Prima TV şi-a lansat, începând din 15 iulie, propria platformă online cu plată. Acolo se vor difuza competiţiile sportive ale posturilor Look, dar şi emisiunile de pe Prima.

Publicitate

Noua platformă este disponibilă la adresa primaplay.ro. Utilizatorii pot încerca gratis 7 zile Prima Play, însă un abonament lunar costă 30 de lei.

Pe PrimaPlay.ro se vor regăsi transmisii ale canalelor Look Sport: Liga 1, Liga 2, Cupa României, La Liga, unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal din Europa, Formula 1, Moto GP, turnee ATP 250, toate cupele europene din handbalul masculin şi feminin, campionatele europene şi mondiale de handbal feminin şi masculin, toate cursele din motorsportul românesc, gimnastică artistică şi ritmică, tenis de masă, emisiunile Prima TV precum şi ştirile Focus.

Tot pe Prima Play sunt şi alte programe din portofoliul Clever: Profit News, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est.

Programele de pe Prima Play se pot urmări pe telefon, PC, laptop, televizor smart, tabletă.

"Din 15 iulie vrem se oferim românilor platforma PrimaPlay cu acces la competiţiile sportive ale canalelor LOOK SPORT şi la emisiunile preferate ale Prima TV. Extinderea în zona de online este un pas important în dezvoltarea Grupului Clever iar PrimaPlay cu siguranţă va aduce plus valoare în piaţa online din România care se află într-o continuă evoluţie.

Prin această lansare, canalele grupului (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, Profit TV, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est) vor putea fi urmărite în direct oricând, oriunde, pe baza unui abonament lunar”, a declarat Adrian Tomşa, managing partner al Grupului Clever.

"Ne bucurăm să anunţăm că, în premieră, românii din diaspora vor avea acces la fotbalul românesc din Liga 1 şi vor putea să urmărească meciurile echipelor preferate din orice colţ de lume.

Platforma PrimaPlay, dezvoltată de Grupul Clever, partenerul EAD pe Liga 1 şi alte competiţii sportive, este prima platformă unde fotbalul românesc va putea fi văzut, în condiţii sigure şi legale, de către orice iubitor al fotbalului românesc din întreaga lume”, a declarat Orlando Nicoara, managing partner EAD.ro.

Clever a notificat CNA pentru platforma Prima Play

Serviciul video la cerere al Look Sport are o nouă adresă şi un nou nume începând din luna iunie. Clever Media Network, compania care operează posturile Look, a notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în legătură cu această modificare în şedinţa din 8 iunie.

Conform documentelor depuse la CNA, noul serviciu nu mai este disponibil la adresa looksport.ro, ci la primaplay.ro. Practic, serviciul VOD Look Sport devine Prima Play.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un privitor un privitor
    30 de lei ne dau ei daca ne abonam? Si asa ar fi destul de obositor.
  • Lori Lori
    Am intrat pe platforma de curiozitate și am zis sa activez varianta de test de 7zile gratis ,dar surpriza in afara României nu ai ce vedea,macar de ar avea unele chestii care sa se vadă și în afara României,pe ProTV plus exista foarte multe emisiuni și inclusiv la romanii au talent m-am uitat pe ProTV plus,și să nu uităm la ProTV plus nu trebuie să plătim.
    Deci daca e sa ne uităm la fotbal din liga 1 sau la alte emisiuni difuzate de prima sau de celelalte programe ce aparțin de clever ne uităm pe net exista tot feluri de variante gratis ,totuși mă gândeam că pe platforma merge fara întrerupere sau in fine ca pe ProTV plus dar din păcate nimic poate cu timpul
  • RzV RzV
    Nu cred ca in acest moment cineva ar mai plati sa vada ceva. Adica hai sa fim seriosi acum gasesti tot ce vrei sa vezi cu o simpla cautare pe google. Vrei sa vezi meciuri le gasesti puse live pe majoritatea grupurilor ale echipelor din liga 1 si pe multe site-uri de streaming de fotbal. Sa fii asa mare fan a emisiunilor Prima incat sa platesti in plus nu prea cred ca exista. Ca sa poti sa ceri ceva in plus trebuie sa oferi ceva in plus iar ceea ce ofera ei se gaseste usor. Creeaza continut bun si atunci lumea o sa plateasca.
  • Je Je
    Ce draq sa vezi de 30 de lei? Cireasa de le tort cu paula iacob?
  • Popa Popa
    nu merita nici un leu. transmisiile lor sportive sunt zob, nu au echipamente, lucreaza cu tot ce este ieftin si prost, platesc greu dar au pretentii. amatori care cred ca inventeaza apa calda. audientele sunt nule iar pe tot ce pun mana se duce pe apa sambetei. cine a putut a plecat iar cei care au ramas nu stiu cum sa plece mai repede. intr-o lume normala asa ceva nu trebuie sa existe. audientele lor au atins borne ale ridicolului iar tot ce au facut este meschin.
  • Iuli Iuli
    Site-ul arată mult mai bine decât protvplus.ro de exemplu, dar conținutul este praf.
    Nu ai cum să dai 30 de lei la abonament ca să îl vezi pe Cristi Brancu sau pe ăia de la Cronică, până și HBO este mai ieftin sau mai pui 10 lei și faci cont de Netflix.
  • Jonh Jonh
    Îți seama,nu sunt in stare sa facă programe cat să crească în audiență,niste emisiuni de toată jena,cred că așa e toata piata media în afara de documentare Digi și viasat și ceva nat geo ,noroc cu platformele de streaming și Smart tv cu YouTube
  • Adi Adi
    Cum naiba ,,singura,, platforma romanească unde se pot urmări meciurile din Liga1?? Telekomtv și Digionline au asta de ani de zile. Si au canale HD. Aici nu zice nimic de HD. Bine, ei nu au HD adevărat nici pe tv. Si acolo e o păcăleală.
  • Andrei Andrei
    Doamne ferește!30 de lei pentru o platformă făcută în paint de niște puști de 5 ani
  • Mile Mile
    Depinde cati doritori sunt cam dificil

Trimite un comentariu

sus