Skip to main content

Prima TV, de Ziua Naţională. Filme româneşti şi o ediţie specială Exclusiv VIP, cu Irina Loghin şi Gheorghe Turda

 
Irina Loghin, Cristi Brancu / foto: arhiva personală
Irina Loghin, Cristi Brancu / foto: arhiva personală

Prima TV, post de televiziune din portofoliul Grupului Clever, a pregătit programe speciale de Ziua Naţională a României.

Publicitate

Televiziunea va avea o ediţie specială a emisiunii „Exclusiv VIP”, la care vor fi invitaţi artiştii de muzică populară Irina Loghin, Gheorghe Turda şi mulţi alţii.

De asemenea, Prima TV va aduce în data de 1 Decembrie şi câteva producţii româneşti, cum ar fi „Cucoana Chiriţa” (1986, regia Mircea Drăgan) şi partea a doua a filmului istoric „Mihai Viteazul” (1970), în regiza lui Sergiu Nicolăescu.

Programul Prima TV de 1 Decembrie:

- Ziua Naţională începe cu o ediţie specială a ştirilor Focus, de la ora 11.00, prezentată de Marius Saizu. Prima TV transmite, în direct de la Arcul de Triumf, parada de 1 decembrie

- De la 12.00 va fi programat filmul Cucoana Chiriţa”, cu regretata Draga Olteanu Matei în rol principal

- De la ora 16.00, în platoul Exclusiv VIP”vor fi Irina Loghin, Gheorghe Turda, Cornelia şi Lupu Rednic, Diana Matei şi Taraful Cleante, Daniela Condurache şi mulţi alţii.

- Seara, de la 20.00, Amza Pellea este „Mihai Viteazul” în filmul regizat de Sergiu Nicolăescu, iar de la 22.30 va fi difuzată producţia „Burebista” (1980, regia Gheorghe Vitanidis).

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus