Skip to main content

Prima TV, program de Crăciun. Filme tematice, desene animate, dar şi o emisiune în premieră

 
Sursa foto: Cristi Brancu, Facebook
Sursa foto: Cristi Brancu, Facebook

Prima TV, programul de sărbători. Ce a pregătit postul de Crăciun în acest an? Prima TV difuzează filme tematice, desene animate şi ediţii speciale ale emisiunilor, dar şi un format nou care debutează în Ajunul Crăciunului.

Publicitate

Prima TV - program de Crăciun:

Vineri, 23 decembrie, de la 15.30 este o ediţie specială a emisiunii Exclusiv VIP prezentată de Cristi Brancu. Vin invitaţi precum Nico, Stelu Pandelescu, Brânduşa Covalciuc, Oana Matei şi Nadia Duluman şi cei trei chefi care gătesc, Nina Rus, Ioan Toma şi Roxana Prodan.

În Ajunul Crăciunului, Prima TV difuzează de la ora 08.00 filmul Un sărut de Crăciun, iar la 12.00 este comedia Scrisori către Moş Crăciun. La prânz este producţia animată Motanul încălţat, de la ora 14.00.

Emisiune nouă, cu fata lui Adrian Enache

De la 16.00 debutează emisiunea Totu-i fain prezentată de Diana Enache (fiica cântăreţului Adrian Enache) şi Alin Pascal. Este o emisiune care îmbină muzica, umorul şi realitatea românească.

Pe seară, după Focus 18.00, Prima a pregătit un concert de colinde de Crăciun din Maramureş, de la ora 19.15. La 20.00 este pelicula Iosif şi Maria.

În ziua de Crăciun este ediţia specială a emisiunii Poezie şi delicateţuri cu Mircea Dinescu, de la ora 14.00. La  22.00 este difuzată comedia Cu Mafia pe urme. Din distribuţie fac parte Michelle Pfeiffer şi Alec Baldwin.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus