Skip to main content

Reacţia Prima TV la plecarea lui Pătraru: "le urăm succes". Ce este în locul Starea Naţiei

 
Reacţia Prima TV la plecarea lui Pătraru: "le urăm succes". Ce este în locul Starea Naţiei

Reacţie scurtă a postului Prima TV, după ce Dragoş Pătraru a decis să retragă emisiunea Starea Naţiei, după cinci ani la această televiziune.

Publicitate

Ce spun oficialii Prima TV?

“Respectăm decizia lui Dragoş Pătraru. Le mulţumim pentru cei cinci ani de colaborare, lui şi echipei, şi le urăm succes”, este poziţia televiziunii, fără niciun alt comentariu.

Plecarea emisiunii de la Prima TV produce şi modificări în grila de programe. Astfel, în locul emisiunii Starea Naţiei (intervalul 22.00-23.00) va intra jurnalul de ştiri Focus, cu Ioana Moldovan (care înainte era la ora 23.00). De la 23.00 va intra un serial: producţia The Sniffer, care a început în 2013 şi a fost filmată în Ucraina.

Reamintim că Dragoş Pătraru a decis, miercuri seara, să retragă emisiunea Starea Naţiei de la Prima TV.

"Noi am reziliat contractul pentru neplată. E atât de simplu", a spus Pătraru. 

Dragoş Pătraru: "Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta.

Dragoş Pătraru îşi retrage emisiunea Starea Naţiei de la Prima TV: "relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus