Skip to main content

Două din Prima ...TV: Şi-a luat şef la sport de la un canal Pro TV. Gică Popescu, contract ca expert pe meciurile Naţionalei

 
Două din Prima ...TV: Şi-a luat şef la sport de la un canal Pro TV. Gică Popescu, contract ca expert pe meciurile Naţionalei

Două ştiri legate de partea de sport de la Prima TV. 1. Postul TV are un şef la departamentul sport, care vine din Pro TV. 2. Gică Popescu este noul invitat-expert la meciurile Naţionalei.

Publicitate

Pe rând:

1. De la Pro TV, la Prima TV

Coordonatorul Departamentului Sport din Prima TV este, din această lună, un fost prezentator din grupul Pro. Este vorba de Alex Rădulescu, care prezenta Ora exactă în Sport pe canalul Pro Arena (fost Sport.ro şi Pro X) din grupul Pro TV.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, el va coordona jurnalele de sport Focus Sport de pe Prima TV, dar şi "activităţile diviziei Sport a companiei Clever Media" din Bucureşti. Până în prezent, această funcţie nu exista.

Cine este Alex Rădulescu?

A lucrat la Pro TV timp de doi ani. În aceşti doi ani, a moderat emisiuni pe Pro Arena, a comentat meciuri de fotbal şi a avut intervenţii pe Pro TV.

Înainte de Pro TV, timp de aproape zece ani, a lucrat în televiziuni de sport. La Dolce Sport, rebranduit ulterior în Telekom Sport.

2. Gică Popescu expert la meciurile Naţionalei

Meciurile Naţionalei de fotbal date la Prima TV vor fi comentate de Gică Popescu, în calitate de expert. Fotbalistul din Generaţia de Aur a Naţionalei va analiza partidele din studioul Prima TV.

Gică Popescu a fost prezent deja, doar ca invitat, la primul meci din Liga Naţiunilor, Muntenegru-România. Începând cu partida România - Muntenegru (marţi, 14 iunie), fostul internaţional este expert "cu contract" la Prima TV pentru a "diseca" evoluţiile tricolorilor.

Gică Popescu este prezent înaintea meciului, alături de Alex Rădulescu, dar şi după meci.

Partidele Naţionalei date de Prima TV sunt comentate de Costi Mocanu şi Emil Grădinescu.

Citeşte şi: Mutare-surpriză. Costi Mocanu trece la Prima TV. Postul anunţă data când canalele Look Sport vor deveni Prima Sport

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CNN CNN
    @Mihai
    Alexandru Săbău e șef la Orange Sport.
  • Mile Mile
    Nu performeaza acest post
  • Mbuti Mbuti
    Postacii așteaptă rating de aseară, antena lider detașat la educați, iată ca are public de meciuri , ha ha ha

    Ce visezi ? 9 national si 7 comercial. Pulicul pensionar. Ha ha ha !
  • Obitu Obitu
    Foarte slabe toate tv de știri

    Foarte slab Obositorul Zero.
  • R R
    Dați audiențele de ieri
  • Mile Mile
    Postacii așteaptă rating de aseară, antena lider detașat la educați, iată ca are public de meciuri , ha ha ha
  • SobySobea SobySobea
    @Xenox, eu nu mai comentez nimic. Promit, e pe bune!

    Este mișto că au prezentatori agresivi și prompteriști, uite că nu mai comentez nimic pe Pagina de media, ci fac prostii pe alte site-uri de pe internet și mereu iau ban.
  • Mile Mile
    Hai prezentați rating ca postscii așteaptă
  • Mile Mile
    Foarte slabe toate tv de știri
  • Xenox Xenox
    Băi, nu știu cine aprobă comentariile pe acest site, dar... Pff... Păcat de content-ul exclusiv de pe acest site.

    @Soby - Get a life, girl! Pe bune, ce e așa mișto la Digi 24?! Mai lasă-l în Doamne Iartă-mă de post... Ieși pe afară, că s-a făcut cald :).
  • Eu Eu
    La A1 meciurile sunt comentate de fosti comentatorii de la Pro, la Observator vocii de la Pro, sefii de la Pro. Mai trebuie Esca si sa schimbe sigla in Pro. Poate si Sarbu.
  • Mihai Mihai
    Stirea era ca a plecat celebrul Alexandru Sabau! Dupa ani de zile in care a creat un haos, iar rezultatele s-au vazut. Oare a plecat dus de sofer acasa sau il astepta “an fata pe avari” un uber :))))
  • Sobeasobysobell.blogspot.com Sobeasobysobell.blogspot.com
    Toți cititorii Pagina de media, Digi 24 este cel mai tare post de știri din România! :-)
  • Adi Adi
    După ce a plecat de la ei aproape toată lumea, au adus șef pe cineva care nu a condus niciodată nimic si pe nimeni. Ăștia chiar s-au molipsit de la FRF!
  • SobySobea SobySobea
    @B.A.M, și înainte pe platoul unde se filma Neatza, Acces Direct și Xtra Night Show se filma și Sinteza zilei (de la Antena 3).

    Acum Sinteza zilei se filmează în studioul Antena 3 de la Iride.

Trimite un comentariu

sus