Skip to main content

How Can I Help? Cunoscutul serial Netflix New Amsterdam va fi pe Prima TV. De când începe

 
How Can I Help? Cunoscutul serial Netflix New Amsterdam va fi pe Prima TV. De când începe

How Can I Help? Cunoscutul serial Netflix New Amsterdam/Bellevue va fi pe Prima TV. Un serial despre un doctor nonconformist, a cărui abordare este rezumată în întrebarea How Can I Help? (Cum pot ajuta?)

Publicitate

Prima TV anunţă că a achiziţionat drepturile de difuzare pentru drama americană New Amsterdam, din care va difuza primele două sezoane.

Când va fi primul episod?

Producţia va fi programată într-o seară alături de o altă premieră. Pe 6 octombrie, intră în grila Prima TV, de la ora 20.00, serialul Pup-o, mă!, o adaptare TV după filmele omonime date pe Netflix.

Primul episod din News Amsterdam va fi difuzat joi, 6 octombrie, de la ora 21:00, imediat după serialul „Pup-o mă!”.

Primele două sezoane ale New Amsterdam sunt disponibile în România şi pe Netflix, în timp ce în Statele Unite a debutat, pe 20 septembrie, ultimul sezon al serialului (cinci) pe NBC.

Despre ce e vorba în serialul New Amsterdam

New Amsterdam este un serial de tip dramă medicală, bazat pe cartea „Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital” (12 pacienţi: viaţă şi moarte la Spitalul Bellevue, n.red), scrisă de Eric Manheimer. 
 
Povestea serialului este reală, personajul Max Goodwin este inspirat de cel al unui un medic care a sfidat sistemul dintr-un vechi spital şi a povestit evoluţia  a doisprezece dintre pacienţii săi, luptându-se, el însuşi, cu cancerul. Acest medic a fost consultant pentru producţie.
 
Acţiunea serialului se învârte în jurul protagonistului Max Goodwin (medic; interpretat de Ryan Eggold - ex Blacklist), care ajunge să fie numit director al departamentului medical al Centrului Medical „New Amsterdam”, cu speranţa că va îmbunătăţi reputaţia centrului şi-i va creşte eficienţa.
 
Cu toate acestea, numirea lui este considerată iniţial controversată, iar deciziile lui - precum cea de a da afară întreg staff-ul din departamentul de chirugie cardiacă - par grăbite. În a cincea zi la post, managementul sugerează demiterea lui Max, însă noul director se apără spunând că a fost angajat special pentru a aduce schimbări spitalului. 
 
Max crede, însă, că situaţia e mutual avantajoasă: dacă managementul îl dă afară - atunci el reuşeşte să-şi salveze căsnicia, iar în cazul în care rămâne la post - atunci salvează spitalul. Conducerea îi acordă, astfel şase luni de probă, însă el consideră că trei îi sunt îndeajuns.
 
Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorin Dorin
    Ii ok merita, oricum deja ii on air ultimul sezon.
  • Maradona Maradona
    joi de la ora 20.00 la ora 22.00 daca prima tv trece de 0.3 rtg doar daca cumpara audienta. Las Fierbinti se simte amenintat si la Pro tv se fac planuri unde o sa mute umilul lor serial de comedie. cand o sa anunte prima tv grila de la prima de comedie o sa fie macel pe piata media. au cumparat zero minute de program, nu au playout, zero oameni angajati. la fel este cu prima de la stiri. zero tv 14k urmeaza pana la Craciun cand o sa ploua cu sarmale.
  • circo circo
    New Amsterdam nu este productie Netflix. Este produs de Mount Moriah,
    Pico Creek Productions și Universal Television și este difuzat in Statele Unite de NBC. Daca la noi e distribuit pe Netflix, nu inseamna ca este si productie Netflix. Nu mai distribuiti fake news.

Trimite un comentariu

sus