Skip to main content

Aniversare Pro Cinema: 19 ani pe 19 aprilie. Postul e în Top 10 audienţe. Ce filme sunt difuzate astăzi?

 
Sursa foto: Cinemagia.ro
Sursa foto: Cinemagia.ro

Postul Pro Cinema, parte a grupului Pro TV, împlineşte 19 ani de la lansarea pe piaţa din România, notează site-ul protv.ro. Ce filme difuzează postul?

Publicitate

Înainte de producţiile aniversare, câteva date despre audienţa staţiei la aproape 20 de ani de la apariţie.

În luna martie, la nivelul întregii ţări, Pro Cinema a fost urmărită, în Prime-Time, de aproape 140.000 de români în fiecare minut, ceea ce a inclus televiziunea în Top 10 naţional, peste postui ca Naţional TV, TVR 1 sau Digi 24.

La oraşe, audienţa Pro Cinema a fost, în martie, de 50.000 de telespectatori pe minut, dintre care jumătate au fost din segmentul comercial 21-54 de ani. Şi pe publicul comercial, Pro Cinema a prins Top 10 în Prime-Time.

TOP Audienţe în prime-time în martie. Pro TV, primul loc în audienţe, dar cifre în scădere. America Express, locomotiva Antena 1. Bucureşti TV, în măsurători

Filme speciale la aniversarea Pro Cinema

Pro Cinema sărbătoreşte aniversarea astăzi, 19 aprilie, cu două filme: Crima din Orient Express şi Şapte psihopaţi şi un câine.

De la 20.30 începe filmul Crima din Orient Express (SUA, 2017). În capodopera cinematografică joacă nume precum Johnny Depp, Penélope Cruz, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Kenneth Branagh şi Willem Dafoe.

Povestea este inspirată din romanul Agathei Christie. Acţiunea urmăreşte călătoria a 13 străini, care intră într-o cursă palpitantă de a rezolva misterul crimelor din tren, înainte ca o nouă viaţă să fie sacrificată.

Începând de la 22.45, Pro Cinema continuă aniversarea cu producţia Şapte psihopaţi şi un câine (SUA, 2012). Comedia este semnată de scenaristul şi regizorul, laureat cu Oscar, Martin McDonagh. Din distribuţia peliculei fac parte Sam Rockwell, Woody Harrelson şi Colin Farrell.

Filmul urmăreşte povestea lui Marty, un scenarist care vrea să dea lovitura în cariera sa. Acesta îşi va găsi inspiraţia în isprava prietenilor săi, Billy şi Hans, care vor fura câinele unui om imprevizibil şi violent, Charlie. Rămâne de văzut dacă Marty va reuşi să termine de scris scenariul, înainte ca Charlie să le vină de hac.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus