Skip to main content

Pro TV lansează o emisiune online dedicată sustenabilităţii şi luptei împotriva poluării. Teodora Ghenciu, ex digi24, printre prezentatori

 
Teodora Ghenciu - Foto: Facebook
Teodora Ghenciu - Foto: Facebook

Pro TV lansează un proiect editorial despre ecologie pe platformele sale digitale, Voyo, stirileprotv.ro şi protv.ro. Intitulat Pro Verde, emisiunea va fi prezentată alternativ de Teodora Ghenciu şi Ciprian Stănescu

Publicitate

Teodora Ghenciu este o jurnalistă cu o lungă experienţă la Digi24 şi anterior la Pro TV. În 2019 a renunţat la televiziune, iar din 2020 s-a concentrat pe proiecte de sustenabilitate. Este fondatoarea eEco.ro, o platformă online pentru oameni şi companii preocupaţi de ecologie. 

Ciprian Stănescu este cel conduce organizaţia Social Innovation Solutions şi predă Sustenabilitatea la The Entrepreneurship Academy, cea mai cunoscută facultate de antreprenoriat.

Teodora Ghenciu:

„A fost o mare bucurie pentru mine să aflu că intră în atenţia mass media sustenabilitatea, un subiect care mă preocupă şi în jurul căruia am încercat în ultimii ani să creez conştientizare, în social media şi prin platforma eEco.ro.

Speram ca dezvoltarea durabilă să iasă cât mai repede din zona de nişă, pentru că suntem în plină criză climatică şi e nevoie ca toate forţele să se unească. Şi mă bucur că prima instituţie de presă generalistă care a făcut acest pas este PRO TV, locul unde am crescut ca jurnalist şi unde am pus bazele a tot ce fac astăzi în materie de comunicare.”

Ciprian Stănescu:

„Am acceptat cu responsabilitate invitaţia echipei de a fi gazda emisiunii PRO VERDE. Ca şi în proiectele de educaţie de sustenabilitate ale Social Innovation Solutions pe care le-am fondat, cred că rolul meu de a facilita accesul la experţi şi antreprenori relevanţi este important.

Pro VERDE poate să aducă inspiraţia de care avem atâta nevoie pentru a construi un viitor sustenabil. Este, însă, şi un spaţiu de conversaţie despre inovaţie pentru sustenabilitate, iar iniţiativele prezentate pot inspira dezvoltarea propriilor soluţii sau start-ups”

Andrei Bereandă, Head of Digital Pro TV.

„Emisiunea Pro VERDE lansată pe platformele digitale Pro TV va aborda provocările noastre actuale de mediu, cum ar fi schimbările climatice, poluarea, defrişările. Credem că nu există paşi mici atunci când sunt făcuţi în direcţia corectă.

Scopul este de a lega emoţional publicul de importanţa şi relevanţa imediată a acestor probleme şi de a contribui la un comportament responsabil al companiilor şi cetăţenilor faţă de mediu”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus