Skip to main content

Pro TV începe înscrierile pentru următorul sezon Survivor România. Care sunt criteriile de selecţie?

 
Pro TV începe înscrierile pentru următorul sezon Survivor România. Care sunt criteriile de selecţie?

PRO TV anunţă un nou sezon SURVIVOR, pentru care îşi caută încă de pe acum viitorii curajoşi care sunt pregătiţi „să fie scoşi din zona de confort”.

Publicitate

Până la noul sezon, curajoşii care vor lua startul sunt aşteptaţi la casting, după ce vor completa formularul disponibil pe site-ul survivor.protv.ro.

„Naţiune Survivor România, pentru următorul sezon al show-ului tău de spirit tare şi suflet mare a venit momentul să-ţi spun: e cu acum sau niciodată! Dacă vrei să converteşti adrenalina unică de spectator în şansa reală de jucător în arena dominicană, Survivor are pentru tine casting-ul mai mult decât deschis”, declară Daniel Pavel, prezentatorul celui mai puternic format din lume.

Care sunt criteriile de selecţie ale SURVIVOR România 2023

Persoanele interesate să participe la casting-ul SURVIVOR trebuie să-şi precizeze, în cadrul chestionarului, motivaţia, obiceiurile şi stilul de viaţă, precum şi detalii despre înălţimea, greutatea, starea civilă, educaţia şi ocupaţia, printre altele.

Câteva întrebări:

  • Eşti fumător? Dacă da, câte ţigări fumezi pe zi?
  • Ai probleme de sănătate, iei medicamente în mod regulat, ai alergii?
  • De ce vrei să participi la SURVIVOR?  

Despre SURVIVOR

Survivor România este varianta românească a popularului reality show Survivor. Show-ul a debutat pe 18 ianuarie 2020 şi a fost difuzat timp de două sezoane (2020 - 2021) la Kanal D.

Începând cu sezonul 3, PRO TV a preluat franciza reality show-ului, pe care l-a difuzat în perioada 16 ianuarie - 31 mai.

Câştigătorul ultimei ediţii, care a fost filmată în Republica Dominicană, a fost Alexandru Delea, care a fost favoritul publicului, în defavoarea Elenei Chiriac şi al Ionuţ Popa.

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

sus