Skip to main content

Un nou serial turcesc în România. Nu pe Kanal D, de această dată

 
Foto: Series Turkish
Foto: Series Turkish

Un serial turcesc se va vedea în România. A fost cumpărat de grupul Pro.

Publicitate

Anunţul a fost făcut de compania Inter Medya, scrie TV Mania.

Serialul se numeşte „Scorpion” (Akrep) şi va debuta „în curând” pe unul dintre canalele Pro TV. 

Can Okan, şeful Inter Medya, a confirmat că serialul se va difuza în România:

„Serialul Scorpion este o dramă turcească foarte puternică, cu un mare potenţial internaţional. Similar cu celelalte drame tradiţionale turceşti, va avea cu siguranţă acelaşi succes pe piaţa internaţională.

Această dramă este o poveste de răzbunare cu elemente puternice ale relaţiei de familie şi ale romantismului. Locaţiile şi povestea captivantă fac această serie foarte reuşită. Suntem siguri că şi publicului român îi va plăcea. Suntem fericiţi că aducem producţia Scorpion în România”, a spus Okan, potrivit todotvnews.com.

În rolurile principale sunt actorii Demet Akbag, Yusuf Cim şi Evrim Alasya.

„Scorpion” spune povestea Ferdei, fiica celebrului Perihan Emgen, care a fost abandonată la vârsta de un an. Ferda dă vina pe mama sa pentru că a abandonat-o.

Este hotărâtă să se răzbune pentru ce a păţit în copilărie. Ea provoacă accidental moartea surorii sale. De aici urmează un adevărat război între Ferda şi mama ei. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ABC* ABC*
    Vor băga 5 zile de serial turcesc pe ProTV apoi îl vor muta pe Pro 2, așa cum au făcut cu “Puterea destinului” în 2015, dacă nu mă înșel.
    Strategie bună pentru Pro, dar ar trebui să promoveze mai mult și posturile mai mici
  • Cris Cris
    Da,ca nu era plina tara de "***"si "serbet"turcesc.Umpluturi pt prostime.Binr,*** prea s-a depășit o limita a spalaturilor pe creier si f(b)ecalizarii firmei culturale are a rămas aici.Da e un eveniment de maximă importanță pt pro(s)tvristi.
    BRAVOS,NATIE,HALAL SA -TI FIE.***

Trimite un comentariu

sus