Skip to main content

DREPTURI. Pro TV va difuza şi următoarele două Campionate Europene

 
DREPTURI. Pro TV va difuza şi următoarele două Campionate Europene

Pro TV a cumpărat drepturile de difuzare şi pentru următoarele două ediţii ale Campionatului European.

Publicitate

Postul din Pache Protopopescu va difuza Euro 2024, care va avea loc în Germania, şi Euro 2028 (gazda competiţiei va fi desemnată în 2022).

Anunţul a fost făcut de Pro TV duminică seară, la Ştirile de la 19:00 dar şi în timpul finalei Euro 2020 dintre Italia şi Anglia, câştigată de italieni la penalty-uri.

”Românii iubesc să urmărească meciurile de fotbal, iar în 2016 şi 2020 au avut ocazia de a vedea turneele EURO la PRO TV.

Deoarece dorim să oferim publicului PRO TV, în continuare, bucuria de a-şi susţine echipele favorite şi ca urmare a bunei colabări cu UEFA, ne face plăcere să vă anunţăm că am finalizat achiziţia drepturilor de difuzare pentru următoarele două Campionate Europene. Meciurile puternice de fotbal se văd la PRO TV!”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.


Pro TV a difuzat ultimele două ediţii ale Campionatului European

Pro TV a transmis Euro 2016 alături de Dolce Sport. Atunci, postul din Pache cumpărase drepturile pentru 23 de partide (o partidă pe zi din grupe, plus cele mai importante faze ale competiţiei).

În schimb, Euro 2020 a fost transmis în exclusivitate de Pro TV.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Totală lipsă de respect față de microbiști, din partea lor. Nu terminau bine de intonat imnurile, și repede cu publicitatea, nici nu mai vedeam echipele, așezarea in teren, etc. TVR-ul ce face ? Ei ar trebui să dea, fiindcă ei nu făceau așa la transmisia unui meci.
 • Corect. Unul pe numele mile = Mile = beat si prost pe aici care doar abereaza.
 • Stai linistit postac la națională te uiți ha

  Stai tu linistit postac. Ca Antenuta cu finala Survivor doar 1 rating comercial. Dezastru monumental !
 • Dacă e scos de digi ce rating mai face ha

  Pana atunci, poti sa visezi in continuare. Ha ha !
 • Cine se uita la europa l ha ha ha

  Toata lumea postac. Nu degeaba are audienta uriasa peste Negrutu Danut !
 • Slaba finala sub un meci mic din 2016

  Nu conteaza postac. Meciurile mici din 2016 peste Bucatarii Zero din 2016. Finala 2020 peste Bucatarii Zero din 2020. Asta e tot ce conteaza postac !
 • de emisiune postac vorbeste lumea care schimba tot de sussces prea mare ha

  Dar Neata Postacilor ce succes are postac ? Ca mereu e sub Stirile Pro de dimineata pe comercial. Ha ha !
 • Telekom Sport se va inchide in septembrieodata ce clientii diviziei fixe a Telekom Romania vor fii trecuti pe infrastructura Orange Telekom Sport nu mai au departamentul sport fiind preluati de Clever Media Network toti comentatorii Telekom Sport au semnat cu cei de la Look care apreazasi fostele studiorii Telekom Sport cei de la Prima TV iar Antena 1 va transmite din 2022 meciuriile de acasa a nationalei Romaniei 2022 -2026 iar Prima TV din deplasare Coference League si Europa League posibil la Pro TV Digi sau Look care vor face o oferta mai buna a cellor careau drepturiile tv
 • Poate pana la urmatorul Campionat European nu mai avem *** de comentatori ca Ioana Cozma,Mihai Mironica $ company.
 • Eu și acum sper ca știrea aceea a GSP ,cu Antena 1 și Prima TV care transmit meciuri de fotbal, să fie FALSĂ! Prima regulă în televiziune e să nu-ți înjunghii pe la spate telespectatorii fideli, așa ar face Antena 1 cu publicul său NEmicrobist!!!!!

Trimite un comentariu

sus