Skip to main content

Decizie schimbată de Tribunalul Bucureşti. Şapte articole despre primarul Băluţă şi subordonatul său Goleac nu vor mai fi şterse de pe site-ul Libertatea

 
Colaj Libertatea
Colaj Libertatea

Echipa de investigaţii a Libertatea a câştigat apelul procesului în care Judecătoria Sector 2 decisese ştergerea a 7 articole despre şefii administraţiei sectorului 4, la cererea primarului, anunţă echipa ziarului. Decizia nu este însă definitivă, iar politicianul poate face recurs.

Publicitate

CONTEXT. În aprilie 2021, la cererea primarului PSD Daniel Băluţă, Judecătoria Sector 2 a decis ştergerea a 7 articole publicate în Libertatea.

Redacţia a făcut apel. Pe 8 februarie 2022, Tribunalul Bucureşti a decis ca apelul susţinut de avocata Diana Hatneanu să fie admis: cele 7 articole pe care primarul Daniel Băluţă le voia şterse rămân pe site.

Cele 7 articole:

  1. Surprins pe domeniul de lux al unui lider de clan, şeful de poliţie locală Antonio Goleac cere eliminarea fotografiilor! Publicăm mai multe
  2. Marian Goleac, mâna dreaptă a primarului Băluţă, trimis în judecată după ce a folosit diplome false să ajungă şef ADP Sector 4. DNA: „Putea fi doar floricultor, pavator sau fierar betonist”
  3. Gruparea Goleac – primarul PSD Băluţă se afişează cu mafia. Şef din Poliţia Locală Sector 4, la piscina din curtea casei liderului Clanului Sportivilor
  4. Cum au devenit interlopii lui Bebino membri PSD ai lui Băluţă şi apoi poliţişti locali!
  5. Site-ul lui Silviu Mănăstire apără clanurile din sectorul 4 şi scrie articole cu titlul: „Daniel Băluţă: Cu ajutorul artei urbane, sectorul nostru devine mai vesel şi parcă mai tânăr”
  6. Libertatea l-a găsit pe şeful ADP Sector 4 pe insula grecească Eghina chiar după ce DNA l-a trimis în judecată. Era însoţit de o dubă de la Rosal care descărca materiale de construcţii la o vilă!
  7. Şefii din Sectorul 4 au pus la vila în construcţie de pe insula din Grecia scrumiere în formă de ţigaretă din staţiile STB Sector 4!

Citeşte şi:

Decizie în primă instanţă. Libertatea trebuie să şteargă şapte articole reclamate de primarul Băluţă

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus