Skip to main content

Program special de 1 Decembrie, şi la Kanal D şi Kanal D2. Reportaje şi transmisiuni în direct de la Parada Naţională militară

 
Echipa Ştirilor Kanal D: Cristina Dorobanţu, Simona Pătruleasa, Christian Sabbagh, Silvia Ioniţă / foto: Kanal D
Echipa Ştirilor Kanal D: Cristina Dorobanţu, Simona Pătruleasa, Christian Sabbagh, Silvia Ioniţă / foto: Kanal D

Ediţii speciale de Ziua Naţională. Kanal D şi Kanal D2, posturile din portofoliul Dogan Media International, au pregătit programe speciale de 1 Decembrie.

Publicitate

De Ziua Naţională a României, Ştirile Kanal D şi Newstime, vor aduce reportaje din întreagă ţară, mărturii ale invitaţilor din platoul Ştirilor, dar şi transmisiuni în direct de la Parada Naţională.

La Kanal D2, jurnalul „Newstime” prezentat de Radu Andrei Tudor va începe de la 10.30, pentru a prezenta imagini de la parada militară.

Kanal D:

- De la ora 9:00, Ştirile Kanal D prezentate de Simona Pătruleasa aduc poveştile românilor care „trezesc România, care pleacă în zori de acasă, contribuind la schimbarea în bine a locurilor pe care le numesc acasă”. Reportajele din cadrul Ştirilor Kanal D  de la ora 9:00 vor evidenţia dedicarea celor care fac schimbări care contează în comunităţile lor.

- De la ora 12:00, Jurnalul de prânz, prezentat de Cristina Dorobanţu aduce în prim-plan transmiterea tradiţiilor din generaţie în generaţie şi modul în care tinerii se raportează la obiceiurile comunităţilor din care fac parte. Ştirile Kanal D de la ora 12:00 vor oferi şi imagini de la parada de 1 Decembrie.

- Seara, de la ora 19:00, sub semnul „Neam Unit - Fă un bine României!”, Christian Sabbagh va prezenta reportaje despre oameni cu iniţiative şi proiecte care contribuie la evoluţia României. De asemenea vor fi prezentate şi poveştile unor români care au renunţat la marile oraşe pentru a reda viaţa unor comunităţi ameninţate cu dispariţia.

Kanal D2:

- Jurnalul Newstime, cu Radu Andrei Tudor la pupitru, va transmite în direct Parada Naţională de 1 Decembrie, începând cu ora 10:30.

- Seara, la Newstime, de la ora 20:00, vor continua materialele dedicate Zilei Naţionale.

           

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus