Skip to main content

Programul de Crăciun la Kanal D. Campanie a Ştirilor Kanal D şi concert Voltaj. Special Teo Show şi un special acasă la Andreea Marin

 
Sursa foto: Teo trandafir, Facebook
Sursa foto: Teo trandafir, Facebook

Kanal D anunţă programe speciale de Crăciun. În zilele de sărbători, postul a pregătit ediţii speciale ale emisiunilor precum Teo Show, ROventura şi o campanie a Ştirilor Kanal D.

Publicitate

Emisiunea Asta-i România a pregătit în ziua de Crăciun un reportaj documentar realizat pe muntele Athos.

Iată ce putem vedea la Kanal D de Crăciun:

Pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun este difuzată emisiunea Teo Show, de la ora 10.00.  Andreea Marin îşi deschide uşile casei pentru telespectatori. Sunt invitaţi în platou Felicia Filip, Minodora, Alexandra Ungureanu.

De la 15.00 începe ROventura cu Andreea Străvoiu şi George Mihai. Cei doi prezentatori merg în Comuna Mălini, la poalele Munţilor Stânişoarei.

În programele de ştiri din Ajunul Crăciunului şi de Crăciun este prezentată campania Dăruieşte de Crăciun. Reporterii Ştirilor Kanal D ajung în casele celor care au nevoie de ajutor pentru a le împodobi bradul, a le oferi bucurie.

Tot în Ajun de Crăciun este show-ul matrimonial Casa iubirii cu Andreea Mantea, de la 16.00 şi 19.00.

De Crăciun, de la ora 10.00 este emisiunea Teo Show şi vin invitaţi precum cuplul Edward Sanda - Cleopatra Stratan şi soţii Samfira.

Ediţie specială Asta-i România. Emisiunea prezintă un reportaj documentar realizat pe muntele Athos.

De la ora 23.00 este difuzat concertul trupei Voltaj. Alături de Voltaj vor fi şi invităţii acestora: 3 Sud Est, Elena Gheorghe, Trouble Crew, Miruna Sterian şi Badgrooves. 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus