Skip to main content

Paştele la B1 TV. Documentar despre Iisus, Slujba de Înviere şi film din seria Brigada Diverse

 
Imagine din doducmentarul „Ultimele zile ale lui Iisus”. Foto: PBS
Imagine din doducmentarul „Ultimele zile ale lui Iisus”. Foto: PBS

Paştele la TV. Postul de ştiri B1 TV vine cu programe speciale în următoarele zile. Un documentar despre Iisus şi un film din seria Brigada Diverse, printre producţiile pregătite.

Publicitate

B1 va difuza şi Slujba de Înviere sâmbătă, 1 mai, de la ora 23:00, în cadrul unei ediţii speciale a Ştirilor B1.

Documentarul despre Iisus se va difuza în Vinerea Mare, iar filmul „Brigada Diverse, la munte şi la mare” în prima zi de Paşte.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare programul B1 TV de Paşte:

Vineri, 30 aprilie:

De la 22:00 - Documentarul „Ultimele zile ale lui Iisus”. Filmul analizează dintr-o perspectivă istorică şi politică evenimentele care s-au petrecut de la intrarea lui Isus în Ierusalim şi până la răstignire.

Sâmbătă, 1 mai:

De la 23:00 - Ediţie specială a Ştirilor B1 TV, în care se va transmite Slujba de Înviere.

Duminică, 2 mai:

De la 16:00 - Filmul românesc „Brigada Diverse, la munte şi la mare”, în regia lui Mircea Drăgan.

De la 18:30 - Filmul „ABBA, The Movie”. Producţia conţine din imagini şi interpretări de la concertele trupei, din timpul turneului din Australia, din 1977. 

De la 21:00 - Filmul „Nostalgia dictaturii”. Filmul analizează perioada comunistă din perspectiva socială şi care prezintă modul în care nostalgia a rămas prezentă în societatea românească. Fenomenul nostalgiei se regăseşte în majoritatea ţărilor fost comuniste.

 

CITEŞTE ŞI: De Paşte la Prima TV. Dinescu, două emisiuni live. Filme şi ediţii speciale din Schimb de mame şi Supernanny

CITEŞTE ŞI: La Antena 1, de Paşte: Ultima parte din filmul cu Iisus, Legendele lui Negru şi ediţii speciale Neatza, Acces Direct şi Mireasa

CITEŞTE ŞI: Paştele la Pro TV. Slujba de Înviere, prezentată de Alex Dima. Plus Românii au talent şi filme precum „Maria Magdalena” şi „Alladin”

CITEŞTE ŞI: Ce vedem de Paşte la Kanal D? Survivor şi ediţii speciale ale ştirilor, Teo Show şi Asta-i România, printre altele

CITEŞTE ŞI: Paştele la TVR. Slujba de Înviere, emisiunea Iulianei Tudor, documentar despre Arsenie Boca, concertul Paulei Seling şi emisiunea lui Fuego

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus