Skip to main content

Programul Pro TV de Crăciun. Las Fierbinţi, Jumanji, Frozen şi Star Wars, printre titluri

 
Programul Pro TV de Crăciun. Las Fierbinţi, Jumanji, Frozen şi Star Wars, printre titluri

Pro TV petrece Crăciunul cu Las Fierbinţi, Elsa, Dwayne Johnson şi Star Wars. Postul de televiziune a pregătit o grilă de programe în care, ca în fiecare an, filmele sunt dominante.

Publicitate

Pentru seara de ajun şi cea de Crăciun, postul de televiziune a pregătit două episoade speciale din Las Fierbinţi. Pe lângă acestea, telespectatorii mai pot urmări şi o serie de filme de comedie şi acţiune.

De la Jumanji, la Frozen 2 sau Star Wars: Skywalker – Ascensiunea.  

Paginademedia.ro prezintă în continuare programele pe care Pro TV le-a pregătit pentru Crăciun.

Vineri, 24 decembrie, cu Las Fierbinţi şi Jumanji

Postul a pregăti pentru Ajunul Căciunului o ediţie special Ce spun românii, în urma căreia câştigurile vor fi donate unei familii nevoiaşe din Bucureşti.

După Ştirile Pro TV, postul va difuza, ca în fiecare an, Las Fierbinţi, episode special de Crăciun, ce va fi difuzat de la ora 20.00.

De la ora 22.00, va fi difuzat filmul Jumanji: Aventură în junglă. Alături de Kevin Hart, Karen Gillan şi Jack Black, Dwayne Johnson va reintra în lumea „Jumanji”.

Sâmbătă, 25 decembrie, Regatul de Gheaţă 2 şi încă un special Las Fierbinţi

Film Regatul de Gheaţă 2, de la ora 10:45.  Elsa şi Anna se îmbarcă într-o călătorie periculoasă în căutarea unor răspunsuri despre puterile magice ale Elsei. 

Las Fierbinţi episod special de Crăciun, de la ora 20:00. Un nou special de Crăciun de la cel mai vizionat serial de comedie.  

Film Pinguinii domnului Popper, de la ora 22:00. Viaţa domnului Popper (Jim Carrey) se va schimba radical când, fără voia sa, moşteneşte de la tatăl său şaşe pinguini şi este forţat să îşi transforme apartamentul luxos într-un mediu îngheţat, prielnic micilor locatari. Domnul Popper va incepe o călătorie alături de pinguini, din care va învăţa câteva lectii preţioase despre viaţă şi despre el însuşi.

Duminică, 26 decembrie, seara de acţiune

Film Infernul din zgârie-nori, de la ora 20:00. În a doua zi de Crăciun, Dwayne Johnson îşi încordează muşchii în rolul unui fost agent FBI şi veteran de război. În cursul unei misiuni de consultanţă în China, acesta se trezeşte implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranţei şi securităţii. Acum, Will Sawyer, personajul interpretat de Dwayne Johnson, trebuie să-i salveze pe cei rămaşi captivi în clădirea uriaşă.

Star Wars: Skywalker – Ascensiunea, de la ora  22:00. În timp ce Primul Ordin continuă să facă ravagii în Galaxie, Rey îşi încheie pregătirea ca Jedi. Totuşi, pericolul revine pe măsură ce maleficul împărat Palpatine se întoarce din morţi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Orobici Orobici
  Ca tine postacule. Daca nu ai nimic de zis de ce aberezi ?
  Deci, pe stirile de luni si marti cu Marinica locul 2 cand comentezi ? Cu Umor Sec locul 2 cand comentezi ? Cu Home Alonel cand comentezi ?
 • mile mile
  daca nu ai nimic de zis ce intri sa poluezi ha ha ha
 • DODO DODO
  de craciun distrctie mare : o sa stam cu nasu-n filme fara sa vorbim intre noi Nesimtirea tv-urilor e la apogeu NIMIC divertisment de atmosfera si bunadispozitie Au ales solutia ieftina si comoda : filmul de la naftalina Inca odata se simte nevoia ca abonatii sa-si faca singuri grilele
 • Antenutzu Antenutzu
  multumim angajatule protevist

  Cu placere angajatule antenist
 • Milescu Milescu
  Ești supărat și ce ești angajat la ei ha

  Ca tine postac. Tu ai facut reclama la Antenuta cu Frozen. Zici de altii, dar tu ?
 • mile mile
  multumim angajatule protevist
 • Iuli Iuli
  E criză mare la Pro și Antena.
  Am impresia că se copiază unii pe alții din disperare.

  Antena1 după ce difuzează seria Singur acasă, ProTV contra-atacă cu seria Las Fierbinți — ambele serii bune, dar e prea disperare.

  Antena1 a băgat Frozen 1 joia asta, iar ProTV bagă Frozen 2 vinerea, eu aș fi pus Frozen 2 la bătaie cu Frozen 1.

  @mile, Frozen 2 este cu mult peste Frozen 1 pe care Antena îl tot difuzează de ceva ani, puteau să cumpere și Frozen2 așa ca fapt divers.
 • Expertul Expertul
  Programul ProTV de Craciun 2021: 24 decembrie de la ora 15.30, filmul Miracolul de pe strada 34 si de la 20.00 special Las Fierbinti. Pe 25 decembrie programul incepe de dimineata de la ora 05.00 cu filmul Catelul care a salvat Craciunul 2014, 07.00 film Goana dupa cadou 1996, 08:45 film Dădaca McPhee2005, 10:45 animatie Regatul de Gheata 2 2019, 12:45 film Craciun cu scantei 2006, 14:45 film Minunea 2017, 17:00 film Cainii zapezii 2002, 20:00 Las Fierbinti Craciun 2021, 22:00 film Pinguinii domnului Popper 2011, 00:00 film Casa speranţei 2017. Duminica 26 decembrie incepe de la 06:30 cu filmul Eloise, micuţa cupidon 2003, 08:15 filmul Dădaca McPhee: Marea înfruntare 2010, 10:30 animatie Grinch 2018, 12:15 film O coroană de Crăciun 2015, 14:15 film Drumul spre casă 2014, 16:15 film Frumoasa şi Bestia 2017, 20:00 film Infernul din zgârie-nori 2018, 22:00 film Star Wars: Skywalker – Ascensiunea 2019, 00:45 film De Crăciun nu stăm acasă! 2008.
 • Mile Mile
  Ești supărat și ce ești angajat la ei ha
 • Gicu Gicu
  Foarte slab. Pro Tv are probleme mari în selecția filmelor de când au plecat cei 3-4 oameni din departamentul de programe care se ocupau de filme.
 • Milogescu Milogescu
  Postacule Mile, in anii trecuti radeai de Pro TV ca da filme de Craciun. Dar, anul asta, ce face Antenuta Zero ? Tot filme si desene animate.
  Nu razi acum si de Antenuta ?
 • Milogescu Milogescu
  Postacule Mile, in anii trecuti radeai de Pro TV ca da filme de Craciun. Dar, anul asta, ce face Antenuta Zero ? Tot filme si desene animate.
  Nu razi acum si de Antenut ?
 • Mila Mila
  Doar primul film va fi la Antena 1. Cel de-al doilea film va fi la PRO TV sâmbăta.

  CH+, stie postacule asta, dar ii place sa abereze...
 • Milovescu Milovescu
  Frozen este și la antena astăzi ha

  Oare locul 2 ? Si, normal, postacul este platit cu covrigi, sa faca reclama Antenutei. Hi hi hi.
 • geo geo
  Cris, filmele originale, noi si fresh sunt scumpe si, de multe ori, nu au cine stie ce audiente. A se vedea unele productii premiate cu ”Oscar” care nu au ”mers” la Pro TV. Daca nu iti place Star Wars: Skywalker – Ascensiunea, un film destul de recent - nu stiu daca a mai fost difuzat la noi - nu ai decat sa te uiti pe A 1 la Alba ca zapada si la filmele lor difuzate in premiera - nu prea exista asa ceva - sau pe Netfix ori pe Hbo. Ai atatea optiuni!

Trimite un comentariu

sus