Skip to main content

Programul Pro TV de Crăciun. Las Fierbinţi, Jumanji, Frozen şi Star Wars, printre titluri

 
Programul Pro TV de Crăciun. Las Fierbinţi, Jumanji, Frozen şi Star Wars, printre titluri

Pro TV petrece Crăciunul cu Las Fierbinţi, Elsa, Dwayne Johnson şi Star Wars. Postul de televiziune a pregătit o grilă de programe în care, ca în fiecare an, filmele sunt dominante.

Publicitate

Pentru seara de ajun şi cea de Crăciun, postul de televiziune a pregătit două episoade speciale din Las Fierbinţi. Pe lângă acestea, telespectatorii mai pot urmări şi o serie de filme de comedie şi acţiune.

De la Jumanji, la Frozen 2 sau Star Wars: Skywalker – Ascensiunea.  

Paginademedia.ro prezintă în continuare programele pe care Pro TV le-a pregătit pentru Crăciun.

Vineri, 24 decembrie, cu Las Fierbinţi şi Jumanji

Postul a pregăti pentru Ajunul Căciunului o ediţie special Ce spun românii, în urma căreia câştigurile vor fi donate unei familii nevoiaşe din Bucureşti.

După Ştirile Pro TV, postul va difuza, ca în fiecare an, Las Fierbinţi, episode special de Crăciun, ce va fi difuzat de la ora 20.00.

De la ora 22.00, va fi difuzat filmul Jumanji: Aventură în junglă. Alături de Kevin Hart, Karen Gillan şi Jack Black, Dwayne Johnson va reintra în lumea „Jumanji”.

Sâmbătă, 25 decembrie, Regatul de Gheaţă 2 şi încă un special Las Fierbinţi

Film Regatul de Gheaţă 2, de la ora 10:45.  Elsa şi Anna se îmbarcă într-o călătorie periculoasă în căutarea unor răspunsuri despre puterile magice ale Elsei. 

Las Fierbinţi episod special de Crăciun, de la ora 20:00. Un nou special de Crăciun de la cel mai vizionat serial de comedie.  

Film Pinguinii domnului Popper, de la ora 22:00. Viaţa domnului Popper (Jim Carrey) se va schimba radical când, fără voia sa, moşteneşte de la tatăl său şaşe pinguini şi este forţat să îşi transforme apartamentul luxos într-un mediu îngheţat, prielnic micilor locatari. Domnul Popper va incepe o călătorie alături de pinguini, din care va învăţa câteva lectii preţioase despre viaţă şi despre el însuşi.

Duminică, 26 decembrie, seara de acţiune

Film Infernul din zgârie-nori, de la ora 20:00. În a doua zi de Crăciun, Dwayne Johnson îşi încordează muşchii în rolul unui fost agent FBI şi veteran de război. În cursul unei misiuni de consultanţă în China, acesta se trezeşte implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranţei şi securităţii. Acum, Will Sawyer, personajul interpretat de Dwayne Johnson, trebuie să-i salveze pe cei rămaşi captivi în clădirea uriaşă.

Star Wars: Skywalker – Ascensiunea, de la ora  22:00. În timp ce Primul Ordin continuă să facă ravagii în Galaxie, Rey îşi încheie pregătirea ca Jedi. Totuşi, pericolul revine pe măsură ce maleficul împărat Palpatine se întoarce din morţi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile. Doar primul film va fi la Antena 1. Cel de-al doilea film va fi la PRO TV sâmbăta.
  • Slab program la Pro tv in afara de Las fierbinti nu ai ce vedea la fel si pe celelalte televiziuni din Romania bine macar ca exista Hbo Go Amazon Prime Netflix
  • ***întotdeauna pe ei si emisiunile lor de 2 bani?De parca ar veni cu filme originale,noi,fresh..Aiurea,tot vechituri scot la ,precum *** Esca.Scutiti-ma.

Trimite un comentariu

sus