Skip to main content

Ce a pregătit Prima TV de Revelion? Program special prezentat de Cove, iar Andrei Duban şi Vlad Grigorescu vor fi invitaţi

 
Ce a pregătit Prima TV de Revelion? Program special prezentat de Cove, iar Andrei Duban şi Vlad Grigorescu vor fi invitaţi

Revelion la Prima TV. În seara de Anul Nou, Prima TV (post de televiziune din portofoliul Grupului Clever), a pregătit un program special cu muzică veche lăutărească şi momente cu Andrei Duban şi Vlad Grigorescu.

Publicitate

Prezentăm programul de Anul Nou de la Prima TV:

31 decembrie:

De la 22:00 va începe programul special de Revelion, care va fi găzduit de Cove. Prezentatorul va avea alături de el Taraful Bucureşti şi trei solişti de muzică lăutărească.

Producătorii programului au ales 30 de melodii legendare lăutăreşti, cântate în trecut de Barbu Lăutaru, Maria Tănase, Zavaidoc, Fărâmiţă Lambru sau Romica Puceanu. 

Titlurile acestor melodii au fost trecute pe câte un cartonaş numerotat de la 1 la 30,  ar soliştii au tras la sorţi câte cinci melodii pe care le-au aranjat într-un colaj şi le-au interpretat live. 

Alături de muzica lăutărească vor fi şi momente speciale oferite de câţiva invitaţi: Vlad Grigorescu va prezenta un număr de mentalism, Alina Statie va interpreta o melodie, iar Andrei Duban va avea un moment umoristic interactiv.

1 ianuarie:

De la 07.00 dimineaţa va fi producţia Muşchetarii în vacanţă (1984)

Seara, de la 20.00 este comedia Amnezie cu surprize (1987)

Iar de 22.30 este o nouă comedie care este intitulată Arunc-o pe mama din tren (1987)

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus