Skip to main content

Programul de Sărbători, Antena 1. Ediţie specială Te cunosc de undeva cu Sore şi Pepe, dar şi concert Ştefan Bănică

 
Sore şi Pepe
Sore şi Pepe

Program de Sărbători la Antena 1. Ce putem vedea de Crăciun ? Postul Intact a pregătit în zilele de sărbători, ediţii speciale ale emisiunilor zilnice, filme, dar şi ediţii speciale Observator. Plus un concert cu Ştefan Bănică.

Publicitate

În fiecare seară, în săptămâna dinaintea Crăciunului, Observator difuzează reportaje de la târgurile din Bucureşti, Sibiu, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj.

Citeşte şi: Filme Singur acasă, şi pe Pro TV şi pe ...Antena 1. Pe Pro TV, primele două "clasice", pe Antena 1, următoarele două

Programul Antena 1 de Sărbători:

Pe data de 23 decembrie, de la ora 16.30, Antena 1 difuzează reality-show-ul matrimonial Mireasa, prezentat de Simona Gherghe. Emisiunea ajunge la final şi se va decide cine este câştigătorul sezonului şase, dar şi cine va intra în posesia premiului în valoare de 40.000 de euro.

În Ajunul Crăciunului, de la 13.30 este animaţia Polar Expres

Pe seară, de la ora 20.00 începe transforming show-ului Te cunosc de undeva, ediţie specială, pentru că săptămâna trecută a fost desemnat câştigătorul (WRS şi Emilian). În Ajun de Crăciun, show-ul revine, dar va avea şi un cuplu special de prezentatori - Sore şi Pepe.

Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări, în vreme ce Irina şi Răzvan Fodor au acceptat şi ei provocarea ruletei şi îi vor colinda de acasă pe telespectatori.

Tot în Ajun de Crăciun, postul difuzează de la 23.55, concertul lui Ştefan Bănică

În prima zi de Crăciun, de la 09.00 dimineaţa este emisiunea Super Neatza. Vor fi invitaţi precum trupa Holograf, floristul Dhaniel Nora, Adrian Perjovschi.

În seara de Crăciun, de la 20.00, este partea a treia a seriei Singur Acasă. De la 22.00 va fi Gala de Crăciun IUmor. Pe scena show-ului de comedie vor apărea Anca Serea, Ştefana Badiu, Nicolai Tand, Dan Badea, Radu Pietreanu, Andrei Garici şi... Grinch – în rolul căruia a intrat Şerban Copoţ. La masa juriului, alături de Delia, Costel şi Cheloo se va aşeza şi Moş Crăciun.

În a doua zi de Crăciun, de la ora 08.00, Răzvan şi Dani se alătură echipei Super Neatza. Medicul Anca Hâncu, Pepe, Elena Gheorghe şi mulţi alţii petrec de Sărbători.

La 17.00, începe quiz show-ul Preţul cel bun cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Învitaţi la emisiune sunt Chef Sorin Bontea, Patrizia Paglieri, Iosif Ştefănescu şi alţii.

Seara, de la 20.30 este Poftiţi pe la noi! poftiţi la târg cu Nea Mărin. Echipa de vedete este formată din Patrizia Paglieri, Emi, Andreea Antonescu şi Iuliana Luciu.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus