Skip to main content

Programe de la AMC, Comedy Central sau Minimax, disponibile în aplicaţia VOD a Focus Sat

 
Show de seară cu Viorel Dragu - Foto: Focus Sat
Show de seară cu Viorel Dragu - Foto: Focus Sat

Focus Sat anunţă că introduce mai multe programe ale unor televiziuni în aplicaţia video on demand, care a fost lansată la finalul anului 2020.

Publicitate

Ce conţinut se va adăuga?

Seriale de la AMC - Fear the Walking Dead S6B şi Istoria filmelor horror cu Eli Roth (Eli Roth’s History of Horror S2)

Seriale şi sitcomuri de la Comedy Central - În mintea lui Amy Schumer, Din altă epocă, Oraşul femeilor, Show de seară cu Viorel Dragu

Programe de la Nickelodeon - Ascensiunea Ţestoaselor Ninja, Sponge Bob (plus altele)

Programe de la JimJam - Pompierul Sam, Angelina Balerina, Bob Constructorul

Programe de la Minimax - Transformers: Academia Salvatorilor, Enchantimals: Poveşti din Everwilde

Clienţii Focus Sat au acces gratuit la conţinutul video on demand cu condiţia să aibă activă extra opţiunea Mozaic Plus sau să opteze pentru pachetul tv online Play TV Extra. Dar şi cei care nu sunt clienţi au posibilitatea de a testa gratuit aplicaţia Focus Sat timp de 7 zile.

Serviciul VOD al Focus Sat s-a lansat în luna noiembrie 2020 şi a venit în două variante de abonamente:  Standard la 32 de lei şi Extra la 63 de lei.

Ambele variante de abonament, Play TV şi Play Extra, includ acces la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu de peste de 500 de titluri, inclusiv conţinut în format 4K.

 

CITEŞTE ŞI: Nou serviciu TV, lansat de Focus Sat: funcţie de înregistrare, emisiuni disponibile şapte zile şi conţinut National Geographic. La ce preţ?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • oz oz
    de serialele Epic Drama care au intrat pe Digi Online nu scrieti, mare, mare pacat!!! sunt seriale mult mai bune decat glumele proaste de la comedy central si nickelodeon!!!

Trimite un comentariu

sus